Türkiye 40. sırada yer aldı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye 40. sırada yer aldı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 19:25

Dünya Amatör Takım Şampiyonası kadınlarda 1. Gün mücadelesi ile Belek’te başladı.

Haberin Devamı

Dört gün süren antrenman günlerinin ardından Çarşamba akşamı yapılan açılışa Isparta mehteran takımının gösterisi renk kattı. Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açılış konuşmasında bu kadar büyük bir organizasyonun ülkemizde yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Ağaoğlu, organizasyon ekibindeki herkesin, tüm misafirlerin buradan iyi anılarla ayrılması için çalışacağını belirtti.

Dünya Amatör Takım Şampiyonasında kadınlarda ilk gün mücadelesi geride kaldı. 1. Gün sonunda ilk sırayı alanlar Galler Milli Takımından Becy Harries ve İsveç Milli Takımı oyuncusu Daniela Holmqvist oldu. Her iki sporcuda aynı skorla -3 ile ilk sırayı paylaştılar. Türk Milli Takımı adına ilk gün sonunda en iyi derece Elçin Ulu’dan geldi. Ulu +4 ile aynı sokuru yapan 11 sporcuyla 65. Sırayı paylaştı.

Haberin Devamı

Takımlar sırlamasında ise ilk üç sıra şöyle oluştu:

1-İsveç
2-Litvanya
3-Kanada   Â

Türkiye takım olarak ilk gün sonunda 40. Sırada yer aldı.

Kadınlarda 27-30 Eylül tarihlerinde büyük heyecana sahne olacak olan organizasyonda erkeklerde mücadele 4-7 Ekim tarihlerinde yapılacak. Kadınlarda 55 ülkeden 165 sporcu mücadele ederken erkeklerde 72 ülkeden 216 sporcu kupaya ulaşmak için zorlu bir yarışa girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!