Türkiye 3. olarak havlu attı

Güncelleme Tarihi:

Türkiye 3. olarak havlu attı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2008 21:25

Türkiye U17 Bayan Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen 2009 U17 Bayanlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri 5. Grup'taki 3. ve son maçında Faroe Adaları ile karşılaştı. Milli takımımız etkili bir oyun sonunda sahadan 4-0'lık net galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Gruptaki ilk galibiyetini alan U17 Bayan Milli Takımımız, Hollanda ve İrlanda'nın ardından grupta 3. olarak elemeleri geçemedi.

Grupta daha önceki maçlarında Hollanda'ya 4-0 ve İrlanda Cumhuriyeti'ne 2-1'lik skorlarla mağlup olan Ay yıldızlı millilerimiz gruptaki son maçında gol olup yağdı.

Mardan Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan U17 Bayan Milli Takımımız ilk dakikalarda sergilediği etkili oyununun karşılığını 4, 7 ve 12'inci dakikalarda Fatma Serdar, Gizem Gönültaş ve Hülya Kaya'nın ayağından bulduğu gollerle aldı. Ay yıldızlı millilerimiz bu oyunla ilk yarıyı 0-3 önde tamamladı. İkinci yarıda Faroe Adaları Milli Takımı biraz toparlanmaya çalışsa da, milli takımımızın kalecisi Gökçem Elmira Can'ı geçmeyi başaramadı. Maçta son sözü ise 67'inci dakikada Naciye Kara söyleyerek skoru 0-4'e taşıdı. Bu skorla U17 Bayan Milli Takımımız gruptaki ilk ve tek galibiyetini alarak, elemelere veda etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!