Türkeş için lokum dağıttılar

Güncelleme Tarihi:

Türkeş için lokum dağıttılar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 17:31

Türkeş için lokum dağıttılar

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üyeleri Alparslan Türkeş'in ölümünün 21'inci yılı dolayısıyla vatandaşa lokum dağıttı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki programa MHP Merkez İlçe Başkanı Salih Özparlak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Erdoğan, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Ülkü Ocağı üyeleri katıldı.

Ülkü Ocakları Basın ve Sosyal Medya Başkanı Mesude Türkmener, "Milliyetçi Hareket Partimiz ve Ülkü Ocaklarımızın kurucusu, son başbuğ Alparslan Türkeş'i vefatının 21'inci seneyi devriyesinde sevgi, saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz. Yaşamının her anını Türk milliyetçiliğine adamış olan büyük devlet ve dava adamı merhum Alparslan Türkeş'i kaybetmenin acısını aradan geçen yıllara rağmen hala yüreğimizde hissediyoruz. Vatan ve millet sevdalısı başbuğumuz Alparslan Türkeş, her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutarak gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere yatırım yapmıştır. Söz konusu devlet işleri olunca elini taşın altına koymaktan çekinmezdi. Makam sevdalısı değildi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!