Turkcell T80 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Güncelleme Tarihi:

Turkcell T80 tanıtıldı İşte özellikleri ve fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 15:17

Turkcell T80 resmen tanıtıldı. Turkcell, T Serisi’nin yeni modeli T80 ve sanal gerçeklik gözlüğü T VR’ın bugünden itibaren ön satışa çıktığını açıkladı. İşte Turkcell T80'nin merak edilen tüm teknik özellikleri...

Haberin Devamı

Turkcell, yeni akıllı telefonu T80'i bugün düzenlenen basın toplantısıyla resmen tanıttı. Alüminyum kasaya sahip olan telefon son derece hafif ve ele güzel oturuyor. T80'de parmak izi tarayıcı, çift arka ve flaşlı ön kamera yer alıyor.

Turkcell T80 aynı zamanda kolay kullanımlı arayüzü, ince ve zarif tasarımıyla dikkat çekiyor. T80’in 3 boyutlu (3D) fotoğraf çekme özelliği sunan çift arka kamerası ile görüntüler daha canlı hale geliyor. Otomatik netleme, derinlik efekti ve istenen noktaya odaklanma gibi gelişmiş fotoğrafçılık özellikleri sunan T80’in ön yüzündeki flaşlı 13 megapiksellik kamerası karanlık ortamlarda da kolayca özçekim yapabilme imkanı sunuyor.

T80 ile kullanıcının hayatını kolaylaştıran BiP, fizy, TV+, Dergilik, lifebox, Turkcell Akademi, GollerCepte, UpCall gibi Turkcell uygulamaları hazır halde geliyor. Android Nougat işletim sistemli cihazda VoLTE teknolojisi de bulunuyor. T80 entegre VR kullanım platformu sayesinde gelişmiş bir sanal gerçeklik (VR) deneyimi sunmaya hazır halde geliyor. Turkcell T80’in bütünleşik VR platformuyla uyumlu çalışan T VR’ı da Türkiye’nin operatör markalı ilk sanal gerçeklik gözlüğü olarak kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

Turkcell T80'nin fiyatı 1299 TL. Taksitli fiyatı ise faturaya ek ayda sadece 39 TL olarak belirlendi.

VR gözlüğün fiyatı ise 199 TL. Taksitli fiyatı da faturaya ek olarak ayda 7.90 TL.

Turkcell T80'in özellikleri şu şekilde:

Ekran: 5.2 inç Full HD
İşlemci: 8 çekirdekli Qualcomm yonga seti (4 x 1.4 GHz, 4 x 1.1 GHz olarak çalışıyor)
RAM: 2 GB
Depolama alanı: 16 GB (128 GB'a kadar microSD desteği var)
Kameralar: 13+2 MP çift ana kamera, 13 MP flaşlı ön kamera
İşletim sistemi: Android 7.1.1 Nougat
Renk seçenekleri: Gri ve altın
Parmak izi okuyucu: Var
Bağlantı ve diğer özellikler: Turkcell 5.4G ile 300 Mbps'ye kadar indirme hızı, VoLTE, Dolby Audio ses sistem

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!