Türkbükü Başkanbükü oldu

Ünlü isimler bayram tatiliyle birlikte soluğu Bodrum’da aldı.

Haberin Devamı

GS Başkanı Ünal Aysal ile BJK eski başkanı Serdar Bilgili de lüks tekneleriyle Türkbükü’ne demir attı.

Gezi Parkı eylemleri ve ramazan ayı nedeniyle sakin bir sezon geçiren Bodrum, Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte dolup taştı.
Ramazan ayında tatil için Yunan Adaları’nı tercih eden iş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlü isimleri, bayramla birlikte soluğu Bodrum’da aldı. Yunan eşi Fani Aysal ve küçük kızıyla gittiği Yunanistan’dan dönen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Beşiktaş eski başkanı Serdar Bilgili de lüks tekneleriyle Türkbükü’ne demir attı.
Barbie adını verdiği üç katlı ultra lüks teknesinde tatil yapan Ünal Aysal, Türkbükü’nde eski eşi Ahu Aysal ve kızları Ceyla Aysal’la da buluşup bayramlaştı.
Geçtiğimiz haftalarda Mykonos’taki Nammos’ta 25 bin euro’luk şampanya açtırdığı iddialarıyla Yunan gazetelerine manşet olan Serdar Bilgili de ailesiyle tatil yaptığı Extreme adlı lüks teknesinde görüntülendi.

Haberin Devamı

Serdar Bilgili, geçtiğimiz yıl da oğlu Ali’nin annesi Fransız model Amelie Latournald ile Bodrum’daki teknesinde tatil yapmıştı.

Yunanistan’dan sonra tatile Türkiye’de devam eden Fani Aysal, önceki gün Bodrum’da jet-ski yaparken görüntülendi.

Yağlar mısın aşkım

Brezilyalı eşi Marcella Batista’dan üç yıl önce boşanan Hamamcıoğlu Şirketler Grubu’nun sahibi Selim Hamacıoğlu, ‘yabancı sevgili’ kuralını bozmadı, yine bir yabancıyla ilişki yaşamaya başladı.
İşadamı, önceki gün yeni sevgilisiyle Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’de görüntülendi. Baş başa tatil yapan sevgililer iskelede güneşlenirken, Hamamcıoğlu kız arkadaşının sırtına yağ sürmeyi ihmal etmedi.

İki ekmek bir gazete

Eski Başbakan Tansu Çiller ve eşi Özer Çiller de bayramı Bodrum’da geçiriyor. Türkbükü’ne demirledikleri İnfo adlı teknelerinde tatil yapan çiftten Özer Çiller, önceki gün alışveriş yapmak için zodyak botla markete giderken görüntülendi. Sabah erkenden günlük gazetelerini alan Çiller, daha sonra tekneye dönüp haberleri inceledi.

Sulu şaka

Yaz boyunca Bodrum, Çeşme, Kıbrıs ve Yunan Adaları’nı gezen, ‘tatil turnesi’ndeki Murat Cevahir, şimdilerde de sevgilisi Esra Karakaya ile Türkbükü’nde bayram tatili yapıyor. Sevgililer önceki gün Kuum Beach’te görüntülendi. Suat Ateşdağlı’nın çaldığı müzikler eşliğinde eğlenen Cevahir, bir ara sevgilisini kucaklayıp denize attı. İkilinin bu halleri, arkadaşlarını çok güldürdü.

Cilala parlat

Haberin Devamı

STFA’nın ortaklarından Alp Taşkent de Bodrum tatilcileri arasına katıldı. Ailesi ve teknesinde ağırladığı arkadaşlarıyla birlikte koyları dolaşan Taşkent, önceki gün kendi kullandığı zodyak botla karaya çıkarken görüntülendi. İskeleye bağladığı botu eline aldığı bezle silen Taşkent, iç-dış temizlik yaptı...

Lucca’ya kardeş geliyor

İstanbul’un en popüler yeme-içme ve eğlence adreslerinden Lucca’nın sahibi Cem Mirap, yeni bir mekân ve yeni bir konsept için kolları sıvamış. Mirap, ilk şubesi Zorlu Center’da ‘Gastro, Bistro ve Food Bar’ olarak hizmete girecek mekân için hâlâ isim bulamamış. Bu yeni mekânla Zorlu Center’ın Avenue katındaki Eataly ile komşu olacak Mirap, ne yaparsa iyi yapar...

Haberin Devamı

Check-in yapana içki bedava

Her hafta düzenlediği konsept partilerle adından söz ettiren Asmalımescit’teki Hitt Pera’dan ilginç bir uygulama... İşletmeciliğini Eray Kılıç’ın yaptığı mekân, Foursquare’de “I’m at Hitt Pera” diye check-in yapana bedava içki veriyor! Bayram tatilinde İstanbul’da kalıp alternatif eğlence arayanlara duyurulur.

Yazarın Tüm Yazıları