Türk Telekom Milano'yu mağlup etti

Güncelleme Tarihi:

Türk Telekom Milanoyu mağlup etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2007 16:09

İtalya'nın Bormio kentinde kamp çalışmalarını sürdüren Beko Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, ikinci hazırlık maçında Armani Jeans Milano'yu 99-83 yendi.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya, Haluk, Tutku, El Amin, Wright ve Dudley beşi ile başlayan Ankara temsilcisi, hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla ilk yarıyı 49-41 önde tamamladı. İkinci yarıda temposunu hiç düşürmeyen Türk Telekom, maçın bir bölümünde farkı 24 sayıya kadar çıkardı. Antrenör Ercüment Sunter, hafif sakatlıkları süren Barış ve Mutlu dışında bütün oyuncularına oynama şansı verdi.

Türk Telekom, sezonun ilk hazırlık maçında Armani Jeans Milano ile karşılaşmış, ancak salonun tavanındaki aydınlatma cihazının düşmesi sonucunda bu maç yarım kalmıştı. Bu yarım kalan mücadelenin rövanşı Morbenio kentinde yapılırken, Türk Telekom, güçlü Avrupa Ligi temsilcisini 99-83 yendi.

Maçın ardından Türk Telekom, Roseto şehrine hareket etti. Bugünü antrenman yaparak geçiren Ankara temsilcisi, yarın Hırvatistan'ın Sibenik takımı ve 15 Eylül Cumartesi günü İtalyan ekibi Monte Granada ile hazırlık maçları yapacak.

Haberin Devamı

Ercüment Sunter, İtalya kampının başarılı geçtiğini, sporcularının uyumunun yanı sıra takım oyununun da her geçen gün daha iyiye gittiğini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!