Türk teknik adam Endonezya'ya gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Türk teknik adam Endonezyaya gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 13:25

Endonezya futboluna yön veren ünlü menajer Gabriel Budi Liminto, gelecek sezondan itibaren yaptığı ve yapacağı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken Endonezya Liginde mutlaka “Türkiye´den isimler olacak” açıklamasıyla Türk Futboluna mesaj gönderdi. Tercihlerinin yaşlı oyuncu veya yaşlı antrenör olmadığının dile getiren Liminto, gelecek vadeden isimler üzerinde durduklarını ve bu isimler arasında genç teknik direktör Sebahattin Tekin'in de bulunduğunu söyledi.​​

Haberin Devamı

Sebahattin Tekin'i Türkiye´de ki iş ortakları KTS Sports'un Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Tolgahan Tuğlu tarafından kendisine önerdiğini ve araştırmalar sonucu çok beğendiğini dile getiren Gabriel Budi Liminto, önümüzdeki yıllarda mutlaka Türk Futboluna daha yakın olmak istediklerini ve işbirliğinin artırılması yönünde çalışmalar yapacaklarını belirtti.
42 yaşında olan genç Teknik Adam Sebahattin Tekin, Süper Lig´de birçok takımda yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra, teknik direktörlük kariyerine Azerbaycan´da devam etmişti. Başarılı çalıştırıcı burada da yakaladığı başarı ile bir hayli ilgi görmüştü.
Geçen sezon Erbaaspor´da ciddi bir çıkış yakalayan genç çalıştırıcının ikinci yurt dışı deneyimi için Endonezya teklifine olumlu yanıt verdiği ve geçen hafta bu temaslarda bulunmak üzere bu ülkeye gittiği biliniyor.
Konuyla ilgili olarak önceki günlerde Alt Ligler adlı sosyal medya hesabı da bir paylaşımda bulunmuştu. Bu paylaşımda kaynak olarak Kayserispor muhabiri Memduh Borazan gösterilmişti.

BAKMADAN GEÇME!