Türk taraftarların Fransa çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Türk taraftarların Fransa çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 17:21

Avrupa Futbol Şampiyonası için Türk taraftarlar Fransa'ya gidiyor. İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tarifeli ve tarifesiz uçaklarla taraftarlar Fransa'ya uçuyor.

Haberin Devamı

Bugün Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları ile Paris'e giden 4 Türk taraftar yarın oynanacak Türkiye-Hırvatistan maçı için bilet dahil kişi başı 2 bin euro ödediklerini söylediler. Sloganlı formaları ve şapkalarıyla Paris'e giden grup gazetecilerede poz verdi. Türk Hava Yolları'nda İstanbul-Paris gidiş dönüş biletleri 3500 TL'ye kadar çıktı. Taraftarlar özellikle Paris ve Nice seferlerine ilgi gösteriyor. Seyahat acentelerinin düzenlediği birçok turda yer kalmadığı öğrenildi. Bazı acenteler Nice'teki İspanya maçı için 3 günlük, 3. kategoriden maç bileti de dahil tur için 7 bin 260 TL fiyat belirledi. Paris'teki Hırvatistan maç bileti dahil üç yıldızlı otelde iki gece konaklama ile uçak bileti dahil tur fiyatı ise 3. kategori maç bileti dahil 4 bin 287 TL'den başlayan fiyatlarla sunuldu.

Haberin Devamı

"MÜMKÜN OLDUĞU KADAR BU TURNUVADAN GEÇ DÖNMEYİ AMAÇLIYORUZ"
Türkiye Futbol Federasyonu'da Türk Hava Yolları'ndan kiraladığı özel bir uçakla davetlileri bugün Paris'e götürdü. Futbol camiasının yakından tanıdığı isimlerinde bulunduğu uçakta eski Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli'de vardı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Denizli " Takımımızın yanında olacağız. Daha evvel yaşadığımız heyecanları başarıları tekrarlamak için inşallah Fransa'da 1998 Dünya kupasında olamadık bu sefer oradayız. Milli takımın genlerinde özellikle katıldığımız dört turnuva var. Son 20 yılda. Bu dört turnuvanın üç tanesinde biz derece yaptık. Dolayısıyla Türk milli takımının bu tip turnuvalarında har zaman bir beklentisi vardır. Ülkenin beklentisi vardır. Bu milli takımında bunu yapacak gücü vardır. Gruptan çıkacağımıza ben çok net bir şekilde inanıyorum. Dolayısıyla hem iyi futbol hem iyi sonuç. Mümkün olduğu kadar bu turnuvadan geç dönmeyi amaçlıyoruz. İnşallah da geç döneriz. Bu grupta rakiplerimize baktığım zaman aynı grupta Çek Cumhuriyeti bu grubun zayıf halkası olarak görünüyor. Muhtemelen onlar bu grubun dışında kalır. Biz devam ederiz " diyerek değerlendirmede bulundu.
Fransa'ya özel iş jetleri ile gitmeyi tercih eden işadamlarınında bulunduğu öğrenildi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!