Türk oyuncunun Hollywood başarısı

Güncelleme Tarihi:

Türk oyuncunun Hollywood başarısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 14:57

Benim İçin Üzülme ve Hayat Ağacı dizileriyle yıldızını parlatan genç oyuncu Fırat Temir, Hollywood'un en önemli senaryo yarışmalarından Truby Awards'ın, ‘’En iyi drama dizisi senaryosu’’ dalında birinci oldu.

Haberin Devamı

Benim İçin Üzülme ve Hayat Ağacı dizileriyle yıldızını parlatan genç oyuncu Fırat Temir, Hollywood'un en önemli senaryo yarışmalarından Truby Awards'ın, ‘’En iyi drama dizisi senaryosu’’ dalında birinci oldu. Yarışmada Temir’e birinciliği,’17 Ağustos’u yaşamış depremzede bir gencin hikayesi’ni anlatan "Elimde Değil(Quake) getirdi. Sonucun ilk olarak telefon yoluyla kendisine bildirildiğini söyleyen oyuncu; jürinin senaryosunun yanı sıra amacından da etkilendiklerini belirtti.  Genç oyuncu projeden elde edeceği geliri, Gölcük’teki depremzedelere bağışlama kararı almıştı. 

Ödülün kendisine gurur verdiğini belirten Temir, birinci olmasının yanı sıra büyük ödülün de sahibi oldu. Başarılı oyuncu böylece; Hollywood’un en ünlü senaryo danışmanlığı şirketinden bundan sonraki senaryoları için 2 yıl boyunca danışmanlık alabilecek. Temir sertifikasını ve ödülünü 12 Aralık’ta Los Angeles’ta düzenlenecek törenle alacak.

 

Haberin Devamı

'TÜRKİYE’YE AİT BİR HİKAYEYLE YARIŞMAYI KAZANMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ’

Türk oyuncunun Hollywood başarısı

 

Güçlü bir mesajı olduğuna inandığı projesini geliştirmek adına bir süre ekranlardan uzak kalmayı tercih ettiğini belirten Temir, ödüllü hikayesiyle, izleyenlerle tekrar buluşmak için sabırsızlandığını  dile getirdi. ‘’Bir sonraki hedefim Türkiye'yi Emmy International'da temsil etmek’’ diyen oyuncu, Türkiye'ye ait bir hikayeyle yarışmayı kazanmanın kendisini ayrıca mutlu ettiğini sözlerine ekledi. 

Her yıl, çocuk, aksiyon, komedi, belgesel ,bilim kurgu gibi toplam 28 dalda gerçekleşen yarışma, California eyaletinin başkenti Los Angeles’ta bulunan bir şirket tarafından yapılıyor. Dünyanın her yerinden binlerce kişinin internet ortamında başvurduğu yarışmanın jürisinde ise; Hollywood’un en ünlü senarist ve danışmanları yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!