Türk markası Mamajoo Almanya'da en iyi ürün seçildi

Güncelleme Tarihi:

Türk markası Mamajoo Almanyada en iyi ürün seçildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 21:18

Bebek beslenmesinde uzman Türk markası Mamajoo, pratik ve çok amaçlı sterilizörüyle Almanya’da ilk kez en iyi ürün seçildi.

Haberin Devamı

Almanya’nın Köln şehrinde 2014 yılında açılan Mamajoo GmbH ofisi aracılığıyla ilk kez Amazon üzerinden, Alman tüketicilerle buluşan Mamajoo ürünleri,  buradaki ilgi üzerine 2015 yılında İtalya, Polonya, Çekoslovakya, Fransa ve Benelux ülkelerinde, 2016 yılı Nisan ayı itibarı ile de İngiltere’de tüketicilere ulaştı. Ürünleri Amazon Avrupa’da satılan ilk ve tek Türk bebek beslenme ve bakım markası olan Mamajoo, “5 İşlevli Sterilizör”ü ile Almanya’nın bağımsız uzman test sitesi olan "expertentesten.de" tarafından test edildi ve rakiplerine göre en iyi puanları alarak “En İyi Ürün” seçildi.

Grup Baby şirketinin kurucu ortaklarından Ayla Müstecaplıoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi, “Bir Türk Premium bebek beslenme ve bakım ürünleri markası olan  Mamajoo, dünya markası olma yolunda. Mamajoo’nun Almanya’da en iyi ürün seçilmesinin manevi değeri çok yüksek ve motive edici.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!