Türk Malı yeni sezon ne zaman başlıyor? Yeni oyuncu sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Türk Malı yeni sezon ne zaman başlıyor Yeni oyuncu sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2017 16:24

Türk Malı yeni sezona ne zaman başlıyor sorusu, diziyi yakından takip eden seyirciler tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle gireceğini fragmanı ile gösteren Türk Malı, Star TV ekranlarında izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. Peki, Türk Malı yeni sezona ne zaman başlayacak? İşte, merakla beklenen dizi ve sezon finalinde yaşananlar

Haberin Devamı

Türk Malı yeni sezon için geri sayıma geçti. Geçtiğimiz yaz döneminde başlayan ve çok kısa süren Türk Malı yeni sezona oyuncu kadrosundaki yeniliklerle başlayacak. İşte, Türk Malı yeni sezon fragmanı ve yeni oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Türk Malı dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı bilgisi, yayıncı kuruluş tarafından henüz verilmedi. Dizinin kısa süre içerisinde ekranlara gelmesi bekleniyor.

TÜRK MALI'NDA YENİ OYUNCU SÜRPRİZİ

Yeni sezonda Kardeş Payı isimli diziyle tanınan Ayhan Taş'ın da dahil olacağı Türk Malı, seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. İşte, Türk Malı dizisinin yeni sezon fragmanı;

GEÇTİĞİMİZ SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Evdeki çamaşır makinesi bozulunca; Erman, servis çağırmayı reddedip, makineyi kendisi tamir etmeye kalkışıyor. Ancak, kafası makinenin içindeyken, birden makine çalışmaya başlayınca, başı da makine ile birlikte uzun bir süre dönmek durumunda kalıyor.

Haberin Devamı

Erman’ı makineden kurtardıklarında; tüm asabi, sinirli, maço karekterinden arınmış, efendi, çağdaş, modern kafalı bir Erman ortaya çıkıyor.

Modern Erman Kuzu, en başta Bakiye ve çocukların çok hoşuna gitse de; Şehnaz’ın evi ele geçirmek için eve bir “mürebbiye” getirmesi üzerine; bu defa eski Erman’a ihtiyaç doğuyor.

Bakiye ve Çocuklar, eski Erman’ı geri getirebilmek için her yolu denemeye başlıyorlar.

Bu sırada, yan komşular Bahattin ve Şaduman çiftinin de “kedi-fare kovalamacası” şeklinde süren evliliklerinde, yine komedi ve macera tavan yapıyor. Bahattin, Valeri’nin, Türkiye’de oturma izni süresinin dolmak üzere olduğunu öğrenince; Valeri, Türk vatandaşı olabilsin diye Rıfkı ile Valeri arasında formalite evlilik yapmaya karar veriyor. Ancak, Valeri’nin gerçekten de Rıfkı’ya karşı bir şeyler hissettiği ve gerçekten Rıfkı ile evlenmek istediği ortaya çıkınca, bir kez daha Bahattin’in planı elinde patlamış oluyor.

Diğer yan evin genç komşuları Onur ve Deren çifti de, Erman ve Bakiye’yi yeniden sevgili yapabilmek için, onlara “çift terapisi” uygulamaya karar veriyorlar. Ancak, modern Erman ve Bakiye’nin medeni ve mantıklı duruşları karşısında, kendi evlilikleri çatırdama noktasına geliyor ve onların da Kuzular’ı evlerinden uzak tutma planları bir kez daha hüsranla sonuçlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!