Türk Malı oyuncuları kimler? İşte Türk Malı oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Türk Malı oyuncuları kimler İşte Türk Malı oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2017 19:54

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Türk Malı dizisi ekran macerasına geçtiğimiz hafta başladı. Yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başlayan Türk Malı'nın oyuncu kadrosu ve konusunda değişiklik var. İşte, Türk Malı oyuncu kadrosu ve karakterlerin detayları!

Haberin Devamı

Türk Malı yenilenen kadrosu ve konusuyla devam ediyor. Türk geleneklerine uygun yaşayan Erman Kuzu'nun komik bir o kadar eğlenceli yaşamanı ele alan Türk Malı'nda ana karakteri uzun süredir ekranlardan uzak olan Şafak Sezer canlandırıyor. Hasibe Eren, Mehmet Ali Erbil, Selen Görgüzel Alkan, Anıl İlter ve Burcu Binici kadroda yer alan diğer isimlerden.

TÜRK MALI OYUNCULARI

Erman Kuzu (Şafak Sezer) Emekli postacı, yeni özel halk otobüsü şoförüdür. Eski eşi Abiye’den ayrılmış, dul ve iki çocuk babasıdır. Oldukça vatansever, sözünün eri olan Erman, dürüstlüğe de büyük önem verir. Örf ve adetlerin uygulanması konusunda hassas yüzde yüz Türk Malı bir Aadolu Delikanlısıdır.

Bakiye Çekirdek (Hasibe Eren)Eskiden süper market kasiyerliği yapan hiç evlenmemiş Bakiye, şimdi dünyanın en tembel ama tatlı dadısıdır. Hayalinde zengin bir koca bulmak ve anne olmak olan Bakiye; popüler kültür konusunda hakim olduğunu düşünen, neşeli, enerjih, komik, rengarenk bir kadın.

Bahattin Sümbül (Mehmet Ali Erbil)80’li yıllarda, ünlü bir piyanist şantörken, sosyetik ailelerin birinin kızı ile evlenerek iç güveyi olan Bahattin; kayın pederinin fabrikasındaki işinden emekli olunca evde karısıyla vakit geçirmekten bıkar. Çapkın, komik özellikle de çok talihsizdir.

Şaduman Sümbül (Nergis Kumbasar)Geçmişte sosyetenin en gözde kızlarından biri olan Şaduman; zengin bir aileden geldiği için hiç çalışmamıştır. Her daim havalı ve bakımlı olan Şaduman’ın kötü sesine rağmen en büyük hevesi bir diva olmaktır. Kocası Bahattin’in çapkınlıklılarını yakalayıp cezalandırmaksa bir diğer hobisi olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!