Türk komiserler katilin peşinde

Güncelleme Tarihi:

Türk komiserler katilin peşinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 15:30

TIM Seyfi ve Almila Bağrıaçık’ın başrolünü oynadığı ‘Kommissar Pascha’ (Komiser Paşa) adlı televizyon filminin ilk bölümü 16 Mart’ta, ikinci bölümü ise 23 Mart’ta saat 20.15’te Alman birinci kanalı ARD’de yayımlanacak.

Haberin Devamı

MÜNİH’te cinayet masasının maceralarını anlatan ve Su Toprak’ın aynı adlı romanından uyarlanan filmde, Kanal D’de yayımlanan ‘Hayat Şarkısı’ adlı dizide ‘Filiz’ karakterini canlandıran Berlinli oyuncu Almila Bağrıaçık ile Tim Seyfi’nin yanı sıra Vedat Erincin, Pınar Erincin, Selen Savaş, Hasan Ali Mete, İlknur Boyraz, Theresa Hanich, Michael A. Grimm ve Erhardt Hartmann da rol alıyor.

Türk komiserler katilin peşinde

Tim Seyfi, ‘Başkomiser Zeki Demirbilek’i canlandırırken, Almila Bağrıaçık da Berlin’den Münih’e atanan ‘Komiser Jale Cengiz’i oynuyor. İkili diğer cinayet masası ekibiyle birlikte cinayetleri çözmeye çalışıyor. Polisiye film olmasına rağmen kullanılan dil nedeniyle seyirciyi bol kahkaha da bekliyor.

Haberin Devamı

Türk komiserler katilin peşinde

‘TIPKI BENİM GİBİ’

Komiser Paşa’da ayrıca Almanya'da yaşayan Türklerin yaşam biçimi ve kültürü de işleniyor. Özellikle Zeki Demirbilek karakteri, Türk ve Bavyera kültürü arasında gidip gelen biri olarak seyirci karşısına çıkıyor. Zeki Demirbilek karakterini çok sevdiğini belirten Tim Seyfi, “Tıpkı benim gibi. Kimi zaman Bavyera diyalektiğini kullanarak Almanca, kimi zaman da Türkçe konuşuyor. İki sandalye arasında kalan biri değil, aksine iki sandalyeye de oturmaktan memnun olan biri” diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!