Türk işletmeleri Offenbach’a çağırdı

Güncelleme Tarihi:

Türk işletmeleri Offenbach’a çağırdı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2015 09:38

27 Eylül’de valilik seçimlerine hazırlanan Offenbach Bölgesi Valisi Oliver Qulling, Hürriyet’i ziyaret etti.

Haberin Devamı

Almanya'nın Offenbach Bölgesi Valisi Oliver Qulling, Türk girişimcileri bölgesine davet etti. 27 Eylül’de yapılacak valilik seçimlerine hazırlanan Qulling, Hessen Eyaleti Milletvekili İsmail Tipi ile Mörfelden Waldorf’ta bulunan Hürriyet tesislerini ziyaret etti.

Türk işletmeleri Offenbach’a çağırdı


Genel Müdür Sevda Boduroğlu’na Offenbach Bölgesi‘nde işletmelerin ihtiyacı olan altyapının kusursuz işlediğini kaydeden Oliver Qulling, "Bölgemiz Almanya’nın en uluslararası özelliğe sahip. Münih ile ülkemizin en zengin bölgesi. Pek çok orta ölçekli Türk işletmenin yanı sıra Beko ve Mavi Jeans’in merkezi bizde. Dört büyük otoyol ve Frankfurt Havalimanı bağlantılı ulaşım olanakları sunuyoruz. Kendilerine her konuda yardımcı olmaya hazırız“ dedi.

Almanya’nın gücünün eğitim olduğunu kaydeden Vali Qulling, "Bölgemizde eğitimin, internet ağının ve bisiklet yollarının daha da iyileşmesi için projeler geliştiriyoruz" açıklamasında bulundu.

"SURİYELİ GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR"

Daha önce de üç dönem Neu-Isenburg Belediye Başkanlığı yapan Qulling, 20 yıllık üst düzey yöneticilik tecrübesiyle hizmet ettiğini belirtti.

Son günlerde Almanya’nın gündemini meşgul eden mülteciler konusuna da değinen Qulling, "Bizim Suriyeli, Afganistanlı gençlere ihtiyacımız var. Bölgemizde pek çok meslek eğitimi yerine genç bulunamıyor. Almanya’nın başta hümanizm, laiklik, kadın erkek eşitliği olmak üzere değerlerini kabul eden herkes hoşgeldi“ diye konuştu.

Hessen Milletvekili İsmail Tipi de Türk seçmenlerden 27 Eylül’de sandığa gitmelerini istedi.

BAKMADAN GEÇME!