Türk futbolunun zor günleri

Güncelleme Tarihi:

Türk futbolunun zor günleri
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 01, 2011 00:00

Konya'da Gıda Toptancılar Çarşısı'nda alacak verecek tartışması yüzünden çıkan silahlı çatışma Süper Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Konya Şekerspor'un kalecisi 24 yaşındaki Gürsel Yaprakcı öldü, yanındaki arkadaşı 27 yaşındaki Ahmet Marancı ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

KONYA TORKU BAÅžKANI ERENCE: HEPÄ°MÄ°ZÄ° ÅžOK ETTÄ°Â

TFF'DEN YAPRAKCI İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

KONYA ÅžEKERSPOR'UN KALECÄ°SÄ° HAYATINI KAYBETTÄ° / WEB TV

GENÇ OYUNCU SON YOLCULUĞNA UĞURLANDI

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Ferit Paşa Mahallesi Gıda Toptancılar Çarşısı Göker Sokaktaki Çakar Toptan Gıda adlı işyerinde meydana geldi. Konya Şekerspor Kalecisi Gürsel Yaprakçı ile arkadaşı Ahmet Marancı, iddiaya göre aralarında alacak verecek konusu olan 60 yaşındaki Sadık Çakar, oğulları Selahattin Çakar ve Cannur Çakar'ın işyerine gitti. Burada iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın

/images/100/0x0/55eaa619f018fbb8f88dcb9b
büyümesi üzerine çıkan silahlı çatışmada Gürsel Yaprakcı olay yerinde arkadaşı Ahmet Marancı, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen yaÅŸamını yitirdi.Â

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Sadık Çakar ve oğlu Selahattin Çakar Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer oğlu Cannur Çakar da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

12 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU

Olayda hayatını kaybeden genç kaleci 12 gün önce baba olmuştu. Yaprakcı yeni doğan oğlunu ilk kez kucağına alırken ailesiyle bu pozu vermişti. Balıkesirspor'a transfer olan genç kaleci Türkiyi Kupasında 5, TFF 2'nci ve 3'üncü liginde toplam 84 maçta forma giymişti.

Haberin Devamı

GÖZTEPELİ SERHAT YOĞUN BAKIMDA

GÖZTEPE Ä°LE KARÅžIYAKA KAN KARDEÅž OLDUÂ

Göztepe'nin 23 yaşındaki genç oyuncusu Serhat Çağlar, 2 gündür yoğun bakımda kalıyor, oyuncunun durumu ciddiyetini koruyor.

Kılcal damarların deri içine kanaması veya kan pıhtılaşması hastalığı olarak da bilinen TTP hastalığı nedeniyle her gün kanı değişmesi gereken Serhat için 0 Rh pozitif kana ihtiyaç var.

Sezon ortasında İnegölspor'a kiralık olarak gönderilen 23 yaşındaki oyuncu, 10 gün önce kendini iyi hissetmediği için hastaneye gitti. Muayene sonrasında hastaneye yatırılan genç oyuncu son 2 gündür yoğun bakımda tutuluyor.

Haberin Devamı

Ege Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıklar Bölümü yoğun bakım servisinde tutulan Serhat için, 0 rh pozitif kana ihtiyaç var.

Not: Serhat Çağlar'a kan yardımında bulunmak isteyenler için mail adresi: ayaycili@hurriyet.com.tr

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!