Türk futbolunu ileri taşıyacağız

Güncelleme Tarihi:

Türk futbolunu ileri taşıyacağız
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 14:24

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, adaylığını açıkladığı andan itibaren tüm kulüplerin büyük desteğini gördüğünü söyledi.

Aydınlar, genel kurulda yaptığı konuşmada, uzun süreden beri Türk futbolunun içinde yer aldığını belirterek, “Türk futbolunda yöneticilik de dahil olmak üzere çeşitli kademelerde görev aldım. TFF başkanlığına seçilirsem, 3,5 yıllık görev süresi içinde Türk futbolunu sorunlardan arındırarak, kurumsal bir kimliğe kavuşturabilmek için çalışacağım. Yönetime ve diğer kurullara aldığımız arkadaşlar da bu sorumluluğu taşıyan ve yerine getirebilecek kapasitede isimler” dedi.

Türk futbolunun en büyük sorunlarından birini hakem hataları olduğuna dikkati çeken Aydınlar, “Bu tür hataların her zaman olabileceğini kabul etmekle birlikte, en aza indirilmesi için çaba harcayacağız. Güven, adalet ve eşitlik ilkeleri doğrultusunda görevlerimizi yerine getireceğiz” diye konuştu.

Aydınlar, futboldaki şiddeti bitirmeye kararlı olduklarını vurgulayarak, yasaya uymayan herkesin ayırt edilmeksizin cezalandırılacağını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!