Türk filmi gibi bir hikaye

Belli ki bir çete kurmuşlar. Böyle saf genç kızları tehditle kandırmak için...

Haberin Devamı

Tecavüz ediyor, videoya çekiyor, sonra da hayatını kaydırdıkları bu kızlardan para sızdırıyorlar. Bu genç kızın biraz cesareti olsaydı keşke. Onları adalete teslim edip, cezalarını çekmelerini sağlasaydı... Ama inanırlar mıydı ki ona? ışte işin en acı tarafı bu korku. Korku yüzünden bu insanlar cezasız kalmıyor mu? Ona ne tavsiyede bulunalım şimdi? Hadi gelin bir akıl verin bana...

Her şeyi videoya çekip beni tehdit ettiler

Sevgili ablacığım, iyi bir ailem var, yine de bir tek sana açabiliyorum derdimi. Başka kimsenin yaşadıklarımdan haberi yok! Sadece birinin benim hayatımı bilmesini istiyorum.
Ben yurtdışında yaşıyorum. Çok güzel bir hayatım vardı. Ama 18 yaşına girdiğimde her şey değişti.
ınternette biriyle tanıştım. Onu çok sevdim. Ama benim çevremden değildi ve çok uzaktaydı. Birkaç kez bana geldi, yedik, içtik, eğlendik. Her şey çok güzeldi. Bir sene boyunca böyle sürdü.
Benden 10 yaş büyüktü. Onu kardeşimle tanıştırdım. Sonunda benden bulunduğu şehre gelmemi istedi. “19’uncu yaşını benimle Hamburg’da kutla” dedi.
Annemler buna kesin izin vermezdi. Aileme işyerimle seminere gitmek zorunda olduğumu söyledim. Hayatımda ilk defa annemleri kandırdım. Gittim. Beni ablasıyla tanıştırdı. Hep beraber doğum günümü kutladık.
“Artık elimdesin”
diye mesaj attı
Ablacığım, sonra ne oldu bilmiyorum. Bana tecavüz ettiler! Kaç kişi, bilmiyorum... Ertesi gün uyandığımda öğle olmuştu. Evde üç erkek ve “ablam” dediği o kadın vardı. Hepsi uyuyordu! Bana ne içirdiler, ne yedirdiler hiç bilmiyorum.
O evden hemen çıktım. Havalimanına gittim ve akşama kadar orada bir köşede uçağımı bekledim. Tabii ki çok kişi aradı beni, doğum günüm olduğu için. Hiçbir şey olmamış gibi annemlere seminere katıldığımı anlattım.
Ama öldüm! Hayatım elimden alınmıştı. Gün boyu bir damla yaş akmadı gözümden, inanır mısın? Eve döndüm. Ruh gibiydim. Ertesi gün telefonumu açmadım. Evden dışarıya da çıkmadım.
Bir hafta böyle geçti ve telefonumu açtığımda o kişiden mesajlar geldiğini gördüm. “Artık elimdesin, her şeyi videoya kaydettik” yazmıştı.
Birkaç kere daha geldi yanıma. Her seferinde onunla birlikte oldum. Sonra birden aramamaya başladı.
Yıllar sonra beni
yeniden buldu
Bekâretim elimden alınmıştı. Benim çevremde çok önemlidir bu! Bunun bilincindeydim. 26 yaşıma kadar da başka hiçbir erkekle ne tanıştım, ne de yakınlığım oldu.
Daha sonra arkadaşlarım sayesinde biriyle tanıştım. Annesi benim annemle görüştü ve iş ciddiye bindi. Nasıl anlatabilirdim yıllar önce başımdan geçenleri? Araştırdım ve bir hastaneye gidip kızlık zarımı diktirdim.
Evleneceğim kişi beni temiz biliyordu ama ben çok kirliydim.
Bunca zaman sonra, Hamburg’daki o pislik yeniden karşıma çıktı. Beni bulmuştu!
Sonunda bana bir teklifte bulundu. “20 bin euro bul, seni rahat bırakıp videoyu vereyim” dedi. Bankaya gittim. Bana yalnız 11 bin euro kredi verebildiler. Kardeşimin bir arkadaşından da 4 bin ödünç aldım. Yani 15 bin euro toplayıp verdim. Ama videoyu vermedi, 5 bin daha istedi. Ben de evlenince takılan bilezikleri ona vereceğimi söyledim.
Canıma kıymak
istedim
Eşimin hiçbir zaman hiçbir şeyden haberi olmadı. şimdi 2,5 yıllık evliyim ve hâlâ eşimden gizli para çekip her ay kredimi ödüyorum ama bunun altında eziliyorum.
Eşim beni çok seviyor. Oysa ben hayatımı yalan üzerine kurdum. Bu arada bir kızım oldu, şu anda yedi aylık.
Doğumdan sonra canıma kıymaya kalkıştım! Herkes “doğum depresyonu” deyip yardımcı oldu.
Bileziklerimi 4 bin euro’ya sattım ama şimdi de arkadaşım evleniyormuş, benden para istiyor. Ben şimdi ne yapacağım?
Eşimin bana verdiği parayı kısıyorum. Canıma kıymak istiyorum ama kızımı düşünüp yapamıyorum.
Ablam bir çözüm bul bana. Benim için evlilik çok kutsaldır ama ben yalanların altında boğuluyorum.
? Rumuz: Kutsal ışık

Yazarın Tüm Yazıları