Turizmi çok önemsiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Turizmi çok önemsiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2010 00:00

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Doğu Karadeniz’in kalkınmasında turizmi çok önemsediklerini belirtti.

Özgenç, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu’nu makamında ziyaret etti.  Özgenç, Vali Salihoğlu ile İller Arası Yayla Yollarını Birleştirme Projeleri kapsamında görüş alışverişinde bulunduğunu söyledi. Özgenç, Trabzon’un Araklı ilçesi ile Ortakıran Yaylası ve Gümüşhane iline bağlı Alçakkale Yaylası arasındaki yolu birleştirme projesini Vali ile görüştüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
Yaylalar heba olmasın
“Bu yol ile birlikte tüm yayla yollarının iyileştirilmesini konuştuk. KÖYDES programına alınır mı alınmaz mı bilemeyiz. Ancak, biz KOBİDER olarak bu işin takipçisi olacağız. Doğu Karadeniz’in kalkınmasında turizmi çok önemsiyoruz. Bölgemizde 3 aylık bir yayla mevsimi vardır. Bu 3 aylık dönemin yayla turizmi açısından çok iyi değerlendirilmesini istiyoruz. Yayla yollarının iyileştirilmesi ile birlikte yayla turizminin çok iyi gelişeceğini biliyoruz. Bunun yanında yaylalarımızı heba etmeden, beton yığınına çevirmeden bu işi yapmalıyız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!