Turizmciye konser dopingi

Güncelleme Tarihi:

Turizmciye konser dopingi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 10:25

Turizmciye konser dopingi

Haberin Devamı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da Belek, Manavgat, Side ve Alanya'daki 5 yıldızlı oteller, yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte yaz boyunca iç pazara yönelik konser programları hazırladı.
Rusya ile uçak krizi ve Suriye'deki savaş nedeniyle turizmdeki olumsuz gelişmeler, Antalya ve çevresindeki turizmcileri iç pazara yönlendirdi. 4 Temmuz Pazartesi günü arefe ile başlayacak Ramazan Bayramı 5, 6 ve 7 Temmuz günü kutlanacak. Bakanlar Kurulu'nun 8 Temmuz'un da kamu kuruluşlarında idari tatil ilan edilmesiyle Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkartıldı. Kimi otel işletmesi konser programlarını bayrama denk getirirken kimileri de sezon içerisine yayarak yerli turistlere hitap eden tatil seçenekleri hazırladı.
Ebru Gündeş, Sibel Can, Fatih Erkoç, Işın Karaca, Ziynet Sali, Selami Şahin, Aşkın Nur Yengi, Soner Olgun, Volkan Konak, Fatih Ürek, Gülşen, Ozan Çolakoğlu, Ozan Doğulu, Serdar Ortaç, Sinan Akçil ve Demet Akalın gibi ünlü isimler, hayranlarıyla buluşacak.
ADAM&EVA OTEL'DE DOLU DOLU KONSER PROGRAMI
Belek'te bulunan Adam&Eva Otel'de 23 Haziran akşamı Fatih Ürek, 25 Haziran Gülşen, 7 Temmuz Ozan Çolakoğlu, 21 Temmuz Ozan Doğulu, 23 Temmuz Serdar Ortaç, 18 Ağustos Sinan Akçıl, 20 Ağustos Demet Akalın konser programını açıkladı.
GLORİA BAYRAM KONSERİNİ BELİRLEDİ
Belek'te bulunan Gloria Hotels & Resort ise Ramazan Bayramı konserlerini belirledi. 2 Temmuz akşamı Fatih Erkoç'un sahneye çıkacağı Gloria'da, 5 Temmuz akşamı Ramazan Bayramı'nın ilk günü Işın Karaca hayranları ile buluşacak. 7 Temmuz akşamı Buddha Bar's DJ Ravin, 8 Temmuz akşamı ise Wonderland tatilciler ile buluşuyor.
KAYA PALAZZO'DA YAZ BOYUNCA KONSER
Belek'in 5 yıldızlı otellerinden Kaya Palazzo ise, 'Bu dünyanın sizin için yaratıldığını hissedin' sloganı ile başlattığı konser programına, 20 Haziran akşamı Selami Şahin ile başlıyor. 27 Haziran, 7-14-21-28 Temmuz, 11-18 Ağustos ve 1-12 Eylül tarihlerinde Ziynet Sali, 4 Temmuz, 4-25 Ağustos ve 8-15 Eylül tarihlerinde Aşkın Nur Yengi, 23-30 Haziran, 11-18 Temmuz, 1-8-15-22-29 Ağustos ile 5 Eylül tarihlerinde ise Soner Olgun hayranlarıyla buluşacak.
SUENO, YAZ GELENEĞİNİ BOZMADI
Sueno Hotel Beach Side'de Sibel Can bayramın ilk günü sahneye çıkacak. Aynı otelde bayramın üçüncü günü ise Ebru Gündeş hayranlarıyla buluşacak. Sibel Can, bayramın üçüncü gününde ise Sueno Hotel Deluxe Belek'te sevilen şarkılarını seslendirecek. Ebru Gündeş ise Sueno Hotel Deluxe Belek'te bayramın ilk gecesi hayranlarıyla buluşuyor.
HOTEL SU'DA VOLKAN KONAK
Şehir içi otellerinden Hotel Su, Volkan Konak hayranlarını bayramın ikinci günü ağırlayacak. Sevilen şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek Konak'ı izlemek isteyenler, konaklamalı veya konaklamasız seçeneklerden yararlanabilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!