Turizmcinin expo tecrübesi

Güncelleme Tarihi:

Turizmcinin expo tecrübesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2016 15:31

Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nı değerlendiren TÜRSAB Orta Anadolu Yürütme Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak “Bu yıl ilki bizim için tecrübe oldu. Fuarı geleceğe taşımak için iyi bir zemin oluşturuldu” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da 21 - 24 Nisan tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nı değerlendiren Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne (TÜRSAB) bağlı Orta Anadolu Yürütme Kurulu Başkanı Kılıçarslan Karapıçak fuarın iyi bir tecrübe sağladığına dikkat çekti. Fuarda 134 katılımcı ile 5 ülkenin de yer aldığını belirten Karapıçak şöyle konuştu: 

134 KATILIMCI

“Bu yıl ilk kez düzenlendi. Biz de ilkinde yer aldık. Fuara 134 katılımcı iştirak etti. İran, Tayvan, Hindistan, Malezya ve Küba ile birlikte 5 katılımcı ülkede kendi kültürlerini tanıtma imkanı buldu. 23 tane ilimiz de belediye ve valilik nezdinde katıldı. TÜRSAB Orta Anadolu Yürütme Kurulu olarak bizde büyük bir stantla yer aldık.

TECRÜBE KAZANDIRDI

Haberin Devamı

Acentelarımıza geniş yerler verdik ürünlerini, kataloglarını, broşürlerini kendilerini tanıtma fırsatı buldular. Fuar ilk olduğu için tecrübe kazandırdı. Fuarı geleceği taşımak için iyi bir zemin oluşturuldu. Turizmde daralan piyasayı açmak adına önümüzdeki seneler uluslararası nitelik kazanacak bir fuar organize edilmiş oldu. Acentacılarımızla yaptığımız toplantıda direk satış noktasında halka daha geniş ve etkin ulaşmayı hedefliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!