Turizmci oldu

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, turizmci oldu. Çeşme-Alaçatı’da arazisi kendisine ait yerde ‘B House’ adlı bir butik otel açan Kozanoğlu, yedi ay süren inşaat sonrası oteli hizmete girdi.

Haberin Devamı

Otelin dekorasyonunu ise sevgilisi Eda Taşpınar üstlendi. 10 odalı ‘B House’, Alaçatı köy merkezine 10 dakika yürüme mesafesinde, Rum evleri arasında hizmet veriyor.

Efsane DJ Sortie’de

Paris’teki dünyaca ünlü gece kulubü Buddha’nın DJ’i Claude Challe, yarın akşam Sortie’de olacak. Dünya jet-set’inin özel partilerinde de çalan 66 yaşındaki Challe’in Sortie’deki performansı gece yarısına kadar sürecek.

Bir taşla iki kuş

Ünlü modacı Vural Gökçaylı, eşi Meral Gökçaylı ile evliliklerinin 25’inci yıldönümünü Kuşadası’ndaki Kısmet Otel’deki defileyle kutladı. Hanzade Özbaş’ın ev sahipliğinde yapılan defilede, aralarında Özge Ulusoy, Tuğba Karaca’nın da bulunduğu ünlü mankenler podyuma çıktı. Defilede Gökçaylı’nın Selçuk mimarisinin taş kabartma desenlerinden esinlendiği yeni koleksiyonu tanıtıldı.

Haberin Devamı

Aile boyu tatil

Kosifler Oto’nun veliahtları bu yaz Bodrum’a demir attı. Sinan Kosif, ikinci bebeklerine hamile olan eşi Melda Hanım’la önceki gün tekneyle Bodrum’un koylarını dolaştı. Yaklaşık 5 aylık hamile olan Melda Kosif, sık sık denize girerek yüzdü. Hakan Kosif de Brezilyalı nişanlısı Eveline Roches ile gün boyu güneşlenirken, sevgilisi Can Artam’dan ayrılan Hilal Kosif de onlara eşlik ediyordu.

Ünlüler yemekte buluştu

Bodrum’da olduğunuzun farkındayız sloganı ile Bodrum Ticaret Odası tarafından her yıl düzenlenen “Ünlüler Yemeği”, bu yıl Yalıçiftlik mevkiinde yer alan Hapimag Resort Sea Garden’da yapıldı. Hassan Kadbey’in evsahipliğini yaptığı davete, eski büyükelçi Sönmez Köksal ve eşi Filiz Akın’ın yanı sıra Bedri Koraman, Fikret Hakan ve İlhan Şeşen gibi ünlü isimler de katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları