Turizm sektörüne yeni soluk

Güncelleme Tarihi:

Turizm sektörüne yeni soluk
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 12:14

Turizm sektörüne yeni soluk

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde ilk kez düzenlenecek BODEX 2016 Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı'na sektörün önde gelen şirketlerinden 75 firma katılarak ürünlerini sergileyecek.
Bodrum İlçesi, Konacık Mahallesi'ndeki Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi'nde yarın (çarşamba) saat 14.00'te CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Esnaf ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Başkanı İlhami Özden ve Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği (BODER) Başkanı Halil Özyurt tarafından açılışı yapılacak BODEX 2016 Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı'na Ankara, Denizli, İzmir, Bursa, İstanbul, Aydın ve Muğla'dan 75 firmanın katılacağı belirtildi.
BODEX 2016 Fuarı'nda mobilya, güvenlik sistemleri, elektrik, elektronik, mutfak, banyo, sanayi tipi çamaşır makinesı, çevre, bahçe ekipmanları, jeneratör, kesintisiz güç kaynağı, çay ve kahve makineleri standları kurulacak. 2 Nisan tarihine kadar sürecek fuarın turizm sezonunun başında ilçeye katkıda bulanacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Yurt dışında yaptığımız tanıtım çalışmalarının yanısıra ilçemizde sezon başında açılacak turizm fuarı ile hem yeni ürünlerin tanıtımı yapılacak hemde ilçemize bir canlılık getirilecek. Sektör temsilcileri üreticileri ile biraraya gelme fırsatı bulacak" dedi.

Yaşar ANTER / BODRUM (Muğla), (DHA)
Fotoğraf

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!