Turizm Haftası'nda renkli etkinlikler

Güncelleme Tarihi:

Turizm Haftasında renkli etkinlikler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 15:33

Turizm Haftası'nda renkli etkinlikler

Haberin Devamı

MERSİN'de Turizm Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler, gösteriler ve bir panel düzenlendi.
Turizm Haftası etkinlikleri Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde Özgecan Meydanı’nda yapılan sahil temizliği ile başladı. Ardından Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda Turizm ve Kriz: Sorunlar, Sonuçlar ve Dersler’ konulu panel düzenlendi. Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Bahar Taner’in yaptığı panelde, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkan Yardımcısı Edip Nazım Araç, yönetim kurulu üyesi ve Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) yönetim kurulu üyesi ve Olcartur Yönetim Kurulu Başkanı Numan Olcar ile Dedeman Otelleri CEO'su Emrullah Akçakaya konuşmacı oldu. Panelde 2015 yılından bu yana ülkede yaşanan olumsuzlukların turizm sektörüne etkileri ve yaşanan sorunlara çözüm yolları ele alındı. 
Daha sonra Turizm Fakültesi bahçesinde yapılan törene Vali Vekili Mustafa Özarslan, Rektör Yardımcıları Prof.Dr.Ali Kaya ve Prof.Dr.Hakan Arslan, Genel Sekreter Vedat Güngör, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Kemal Birdir katıldı. Vali Vekili Özarslan, Mersin’in yüksek turizm potansiyeline sahip olduğunu, Çukurova Bölgesel Havalimanı ve Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin tamamlanmasıyla bu olanda daha iyi bir noktaya gelineceğini söyledi.
Etkinlik, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin resitaliyle devam etti.
Mersin Üniversitesi Dans ve Jimnastik Topluluğu ile Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekipleri de gösteri sundu. Ayrıca Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu öğrencileri sergi açtı.

MERSİN, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!