Turistler halk oyunları gösterileriyle eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Turistler halk oyunları gösterileriyle eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 10:54

Turistler halk oyunları gösterileriyle eğlendi

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'ndeki yerli ve yabancı turistler, kentte gösteri sunan halk oyunları ekiplerinin oyunlarıyla keyifli vakit geçirdi, müzikler eşliğinde dans etti.

Bursa Gala Kültür ve Sanat Organizasyonu tarafından Marmaris Belediyesi desteğiyle Amfi Tiyatro'da, İstanbul, Silivri, Bursa, Çanakkale ve Denizli'nin yanı sıra KKTC, Ukrayna, Makedonya'dan katılan, yaşları 18 ile 65 yaş arasında değişen 7 halk oyunları grubu yöresel oyunlarını oynadı. Tatilci ve yabancı turistlerden oluşan yaklaşık 1000 kişi, grupların hareketli müziklerine dans ederek eşlik etti. Bazı tatilciler, sahnenin önünde oynadı. Katılımcılar, saat 20.00'de başlayarak 3 saat süren etkinlikte keyifli vakit geçirdi.

Gala Kültür ve Sanat Organizatörlüğü Koordinatörü Selçuk Yıldız, "Bizler, ülkemizin çeşitli şehirlerinde uluslararası festivaller düzenliyoruz. Marmaris'te 7 grup 300 dansçımız sahne aldı. İstanbul, Bursa, Çanakkale, Silivri ve Denizli gibi şehirlerden yanı sıra KKTC, Ukrayna ve Makedonya'dan halk oyunları ekibi katıldı. Tatilci ve yabancı turistlerimizi mutlu edebilmek güzel bir duygu" dedi.

Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!