Turhal’da semt sahasının açılışı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Turhal’da semt sahasının açılışı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 15:25

Turhal’da semt sahasının açılışı yapıldı

Haberin Devamı

TOKAT, (DHA) - SPOR Toto Teşkilat Başkanlığı ve Turhal Belediyesi katkılarıyla yaptırılan Gaziosmanpaşa Ortaokulu Semt Sahasının açılışı yapıldı.
Turhal ilçesinde kent merkezinde bulunan Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nda düzenlenen törene, AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Ttörende konuşan AK Parti Tokat Milletvekili Celil Göçer, çocukluğunda top oynadıkları sahaların tozlu ve çamurlu olduğunu ifade ederek, "Bu çocuklar güzel sahalarda, tertemiz pırıl pırıl sahalarda oynasınlar istedik. O yüzden imkanları zorladık Allah'a şükürler olsun önemli bir miktar para kaynağı bulmak suretiyle Turhal'ımıza aktardık. Belediye başkanımız da o kaynakla spor sahalarını yaptırdı ve bugün açılışını yapıyoruz. Biz ancak hizmet etmekle mutlu oluyoruz" diye konuştu. Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ise, "Açılışını yapacağımız sahaların toplam bedeli 1 milyon 300 bin lira. Ancak merkezi yerlerde yapıyorlar. Ama sizin belediye başkanınız kenar mahallelere ve okul bahçelerine yaptırdı. Çünkü en fazla mağdur olan yerler bizim kenar mahallelerimizdi. Biz hizmeti kenar mahallelerimizle buluşturduk" dedi.
Semt Sahasının açılışı sonrası çocuklar bayrak koşusu, engel atlama yarışması yaptı. Daha sonra Turhal Belediye Başkanı Bekler, çocuklarla futbol oynadı.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!