Turgutlu'da CHP’nin yeni başkanı Yakup Çilel oldu

Güncelleme Tarihi:

Turgutluda CHP’nin yeni başkanı Yakup Çilel oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 22:31

Turgutlu'da CHP’nin yeni başkanı Yakup Çilel oldu

Haberin Devamı

 

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresinde başkan adayı Yakup Çilel, mevcut başkan Erk Kayabaş karşısında 138 oy alarak ilçe başkanlığına seçildi.
CHP Turgutlu ilçe teşkilatının olağan kongresi Turgutlu Mesadet Özcan Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Mevcut başkan Erk Kayabaş ile başkan adayı Yakup Çilel yarıştı. Pazar günü saat 13.00’da başlayan kongreye CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Manisa Milletvekilleri Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa eski milletvekili Hasan Ören, TUTSO Başkanı Faruk Aydın, Esnaf ve sanatkarlar Odası başkanları, CHP Manisa İl ve ilçe teşkilat başkanları, geçmiş dönem Turgutlu CHP İlçe teşkilatı başkanları, delegeler ve partililer katıldı.
Divan başkanlığına CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu seçildi. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Yönetim Kurulunun 2015-2017 yılları faaliyet ve mali raporları okundu. Faaliyet ve mali raporlar ayrı ayrı oylandı ve oy çokluğu ile kabul edildi.
CHP Turgutlu İlçe teşkilatında yapılan kongrede 317 delegeden 264 delege oy kullandı. Mevcut başkan Erk Kayabaş 119 oy, Yakup Çilel ise 138 oy aldı. Yakup Çilel'in yönetim kurulu listesinde Nurten Arpat, Bekir Başevirgen, Mehmet Bozdağ, Burçin Çiber, Gülay Dönmez, Mahir Ek, Orhan Eratıcı, Hasan Fidan, İsmail Gülay, Fırat Honaz, Oktay İlbey, Aydın İmir, Ayhan Kalkancı, Ali Hikmet Nasuhoğlu, Saadet Ürkmez, Serap Yavuz yer aldı. 

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!