Turgutlu'da 650 öğrencinin yüzünü güldüren yardım

Güncelleme Tarihi:

Turgutluda 650 öğrencinin yüzünü güldüren yardım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 18:22

Turgutlu'da 650 öğrencinin yüzünü güldüren yardım

Haberin Devamı

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, tekstil mühendisi Yasemin Acar'ın 2.5 ay önce 'hepbirlikteçocuklaricin' etiketi ile sosyal medyada başlattığı kampanya kapsamında, 19 Mayıs İlkokulu'ndaki 650 öğrenciye kıyafet, spor malzemeleri ve ayakkabı dağıtıldı.

Turgutlu'nun İstasyonaltı Mahallesi'nhde yaşayan Yasemin Acar, 2.5 ay önce sosyal medyada 'hepbirlikteçocuklaricin' etiketi sosyal medyada bağış kampanyası düzenledi. Kampanyaya kısa sürede destek yağdı. Acar, kampanya kapsamında ilk olarak 2 ay önce Tugutlu Mehmet Gürel İlköğretim Okulu'ndaki 450 öğrenciye kıyafet ve ayakkabı dağıtarak, destek verdi. Acar, kampanya çerçevesinde bugün de 19 Mayıs İlkokulu'ndaki 650 öğrenciye kıyafet, spor malzemeleri ve ayakkabı dağıtarak sevindirdi.

Acar, kampanyayı düzenlemekteki amaçlarının, dezavantajlı mahallerdeki, ihtiyaç sahibi çocukların okumasını sağlamak, onlara dokunmak, onlara umut dolu geleceği hissettirmek olduğunu belirtip, emeği geçen herkese teşekkür etti. Acar, kampanya kapsamında ileride bu öğrencileri tiyatro ile tanıştırmak istediklerini de vurgulayıp, "Bu durum Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yurtlarında kalan çocuklarımız için geçerli olacak. Herkesten bu konuda destek bekliyoruz" dedi.

Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!