Turgutlu’da Kurban Kesim Yerleri Vatandaşların Hizmetinde

Güncelleme Tarihi:

Turgutlu’da Kurban Kesim Yerleri Vatandaşların Hizmetinde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 18:01

TURGUTLU BELEDİYESİ TARAFINDAN YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA İLÇE MERKEZİNDE 5 AYRI NOKTA KURBAN KESİM YERİ OLARAK BELİRLENİP VATANDAŞIN HİZMETİNE SUNULDU.

Turgutlu Belediyesi tarafından yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde 5 ayrı nokta kurban kesim yeri olarak belirlenip vatandaşın hizmetine sunuldu.
Turgutlu merkezde 5 ayrı nokta kurban vecibelerini yerine getirecek olan Turgutlulu vatandaşların hizmetine sunuldu. Pazartesi Kapalı Pazar Yeri, Selvilitepe Pazar Yeri, Ergenekon Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, İbrahimci Parkı ve TEV-Cemile ve Samiye Bayar İlkokulu bahçesi kurban kesim yeri olarak belirlendi.
Şuanda başta Koşu Kırı Mevkii’nde yer alan kurban satış noktası olmak üzere denetimlerine devam eden Turgutlu Belediyesi Zabıta ekipleri, bayram boyunca da kurban kesim alanlarında denetimlerini sürdürecek. Belirlenen alanlar dışında herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına Çevre Kanunu, Hayvanları Koruma Kanunu ve Kabahatler Kanunu’nun belirlenen hükümleri gereğince cadde ve sokaklarda kurban kesim yapılmasına izin verilmeyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!