Turgutlu Belediyesinin 2016 Yılı Bütçesi 77 Milyon 904 Bin TL

Güncelleme Tarihi:

Turgutlu Belediyesinin 2016 Yılı Bütçesi 77 Milyon 904 Bin TL
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 18:02

TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ŞİRİN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINDA TURGUTLU BELEDİYESİ’NİN 2016 YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ 77 MİLYON 904 BİN TL OLARAK BELİRLENDİ.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısında Turgutlu Belediyesi’nin 2016 yılı tahmini bütçesi 77 milyon 904 bin TL olarak belirlendi.
Turgutlu Belediye Meclisi Kasım ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Turgay Şirin başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin öncesinde meclise bilgi veren Başkan Şirin, Nurgül Fidan’ın vefatı dolayısıyla meclis üyeliğine Milliyetçi Hareket Partisi 2. yedek sırasında bulunan Mustafa Yavaş’ın görevlendirildiğini belirterek, görevinin hayırlı olmasını diledi.
2016 Mali Yılı Performans Programı, 2016 Mali Yılı Gelir Tarifesi ve 2016 Mali Yılı Bütçesinin görüşüldüğü toplantıda, Turgutlu Belediyesi’nin plan bütçe komisyonu raporu doğrultusunda 2016 Yılı Tahmini Bütçesi 77 milyon 904 bin TL olarak oy birliği ile kabul edildi. 7 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında Cumhuriyet Mahallesinde bulunan alanın konut alanından, kreş ve gündüz bakım evine dönüştürülmesine yönelik uygulamalı imar plan değişikliği teklifi oy birliği ile kabul edildi.
Bir diğer gündem maddesi Ergenekon Mahallesinde bulunan alanın ilköğretim alanından özel eğitim tesis alanına dönüştürülmesi oldu. Avam proje ve vaziyete planı dahilinde Fatih Caddesi kısmından 10 metre, Ethem Kaya Sokak kısmından 5 metre, yaya yolu kısmından 5 metre ve İsmailcik Deresi kısmından Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün belirlediği çekme mesafesi uygulanacak şekilde düzenlenmesi şartı ile kabulü oylamaya sunulurken, teklif 3 red, 1 çekimser ile oy çokluğu ile kabul edildi. Yasa ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan Toptan Meyve ve Sebze Hali içerisinde yer alan Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi mülkiyetini içeren 4 bin 231 metrekarelik alanın bedelsiz olarak Turgutlu Belediyesi’ne devri oy birliği ile kabul edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!