Turgut ile ilgili somut bir gelişme yok

Güncelleme Tarihi:

Turgut ile ilgili somut bir gelişme yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2012 11:47

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçını ve transferdeki son durumu değerlendirdi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Bugün Özlüce'de gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Ertuğrul Sağlam saha kenarında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Futbolculuk döneminde Beşiktaş'ta 6 sene görev yaptığını ifade eden Sağlam, "Beşiktaş takımının yeri çok farklı. Duyguların karıştığı bir karşılaşma olacak. Uzun yıllar hizmet ettiğimiz bir camiaya karşı mücadele vereceğiz. Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. İyi bir başlangıç yaptık. Bu başlangıcı devam ettirme açısından yukarı çıkışımız oldu. Bunu sürdürebilmemiz için önemli bir karşılaşma. Kendimize yakışan mücadeleyi vereceğiz. Zirve yarışına katkı sağlayacağına inandığımız puanları almaya çalışacağız" dedi.

Haberin Devamı

"OLUMLU HAVAYI DEVAM ETTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Takımın son durumu ile ilgili de bilgi veren genç teknik adam, "Basser milli takımda. Tagoe de aynı şekilde. Musa'nın cezası sona erdi. Genç Okan'ın sakatlığı var. Onların dışında eksiğimiz yok. En iyi şekilde de maça hazırlandığımızı düşünüyoruz. Haftasonundaki lig maçı ve kupa maçında aldığımız galibiyetlerin moraliyle bu olumlu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bangura'nın performansını biz de kendisi de beğenmedi. Olumluya çevirmesi adına kendisi de istekli. Motivasyon bozukluğu görsek ciddi anlamda kendisini uyarırız. İstekli ve arzulu. O da birşeyler yapmak istiyor. Futbolculuk kalitesinden ve yeteneklerinden şüphemiz yok. Bizim takım nasıl dip yaptı sonra yeniden ayağa kalkt, takımdaki performansı düşük oyuncularımız da yeniden yükselişe geçecektir" diye konuştu.

"TURGUT İLE İLGİLİ SOMUT GELİŞME YOK"

Turgut Doğan Şahin'in transferi ile ilgili somut bir gelişme olmadığı sözlerine ekleyen Sağlam, "Gündemimizde vardı. Farklı olaylar gelişti, durduk. Şimdi yeniden gündeme geldi bekliyoruz. Somut bir gelişme yok" dedi. Sağlam yeni transfer Pinto'nun akşam saatlerinde Bursa'da olacağını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

"RAMAZAN İLE İLGİLİ SIKINTI VAR"

Ramazan Sal'ın Şanlıurfaspor'a transferi ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Sağlam, "Ramazan olayında da sıkıntılar var. Bu tür transferler kolay olmuyor. Kulübü hallediyorsunuz oyuncu istemiyor. Oyuncuyu hallediyorsunuz menajer çıkıyor. Hayırlısı olsun. Kimse kimseyi zorla bir yere gönderemez. Gönül rızasıyla olması en doğrusu. Kendisiyle görüştük istiyorum dedi ama bazı sıkıntılar var" dedi.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan, Bursaspor Beşiktaş maçı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Düz koşu ve açma germe hareketleriyle başlayan antrenmanın basına kapalı olan bölümünde yeşil beyazlıların taktik idman yaptığı öğrenildi. Antrenmana çıkan Ramazan Sal daha sonra Genel Menajer Adil Cenkçiler ile içeri girdi. Ramazan ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!