Turgay Şeren: Ayakta alkışlayın

Güncelleme Tarihi:

Turgay Şeren: Ayakta alkışlayın
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2000 00:00

Turgay ŞEREN
Haberin Devamı

GALATASARAY dün akşam Paris St. Germain karşısında müthiş oynadı. Taffarel zaten çok güvehli bir kaleci. Uzun zaman oynamamasına rağmen, kalede duruşu, defanstaki arkadaşlarını uyarması, onu gerçekten vazgeçilmez yapıyor. Dün akşam öyle önemli pozisyonlar düşmedi ama gelseydi de inanıyorum ki Tafferel bunları da başarıyla önlerdi.

Bülent, Capone, Hakan ve Fatih fevkalade Galatasaray'ın en iyileriydi. Rakiplerine göz açtırmadılar. Özellikle Bülent ve Fatih, adeta rakipleriyle boğuştu. Fatih'in sağ taraftan sarı kırmızılı ekip, topu kazanınca hücuma katılışı Paris St. Germain'in sol kanadını felç etti. Bülent belki de son zamanlarda oynadığı en iyi defans görevini yaptı. Daha önemlisi de arkadaşlarına, rakip oyunculara, özellikle hakeme davranışları tam bir Galatasaray kaptanı gibiydi. Bülent hep böyle olmalı. Eliyle, koluyla hareketleriyle değil, dün akşamki gibi takım arkadaşlarıyla birlikte müthiş oynamalı.

Galatasaray orta sahasında Emre çok iyi başladı, fakat çok şanssızdı. Kısa bir süre sonra herhalde adalesi çekmiş olmalı. Yoksa, Galatasaray'ın orta sahasında başladığı gibi bitirecek görünüyordu. Suat ve Okan Avrupa maçlarında bir başka oynuyor. Zaten bu sözüm tüm Galatasaray futbolcuları için. Onları asla 3 gün önceki lig maçında ortaya koydukları futbolla Avrupa maçlarında ölçmeyin. işte dün akşam gördük. Jardel'in dışında da diyemiyorum, o da koştu. Bunun yanısıra Ergün nefis ortalar yaptı.

SÜPER HASAN

Gelelim Hasan'a Galatasaray forvetinin son maçlardaki süperi Hasan. Fatih, Paris St. Germain'in sol tarafını, Hasan da sağ tarafını felç ettiler. Hasan'ın karşısında pek çok defans oyuncusu değişti, o hepsinin yanından rüzgar gibi geçti. Devam Hasan. Formun süper, ancak bu hep böyle olmalı

Galatasaray'dan çıkan oyuncuların yerine giren Faruk, Vedat ve maçın tek golunü penaltıdan büyük bir dikkatle atan Ümit de sahadaki arkadaşlarına çok çabuk uyum sağladılar ve Galatasaray'ın müthiş oyununda, ayakta alkışlanacak futboluna ortak oldular.

Paris St. Germain Fernandez'in gelişiyle toparlanmış. Bir futbol takımında teknik direktör değişikliği, o takımı güçlendirir. Dün akşam da sahada çok iyi mücadele eden ve Letisi gibi iyi bir kaleciye sahip olan Paris St. Germain ile ancak dün akşamki Galatasaray başa çıkabilirdi. Yürekten tebrikler Lucescu. Dün akşam bir de süper Polonyalı hakem izledik.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!