Türel: Derdimiz hızlı koşmak

Güncelleme Tarihi:

Türel: Derdimiz hızlı koşmak
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 18:01

Türel: Derdimiz hızlı koşmak

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI ilçesinde vatandaşlara referandumu anlatan Başkan Menderes Türel, “Bu seçim senelerdir gelişmemizi istemeyen ülkelerin ayağımıza bağlamış olduğu prangalardan kurtulma, üzerimizdeki yükleri hafifleterek ülkenin daha hızlı koşabilmesini sağlamak için yapılacak bir oylama" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı ilçesinde vatandaşlar ve STK'larla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi, hizmetlerini ve referandumu anlattı. İlk olarak Ak Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Türel, ardından Bahtılı, Aşağıkaraman, Çakırlar ve Doyran mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

16 Nisan'da Türkiye'nin daha hızlı kalkınması, devletin daha güçlenmesi, milletin daha çok refah içinde olması için hükümet sistemine yönelik bir oylama yapılacağının altını çizen Başkan Türel, “Bu bir parti seçimi değil, bir belediye başkanı seçimi değil, başbakan, cumhurbaşkanı seçimi değil. Bu seçim senelerdir bizim gelişmemizi istemeyen ülkelerin ayağımıza bağlamış olduğu iplerden, prangalardan kurtulma, üzerimizdeki yükleri hafifleterek ülkenin daha hızlı koşabilmesini sağlamak için yapılacak bir oylama" dedi.

DERDİMİZ HIZLI KOŞMAK

Ülkenin geleceğini düşündüklerini belirten Türel, “Bugün hamdolsun güçlü bir liderimiz var. Böyle bir dünya lideriyle, güçlü bir hükümetle, milletin desteğiyle geciksek de ayağımızdaki prangalarla istediğimiz hızla yürüyemezsek de hedefe, menzile bir şekilde ulaşıyoruz ama derdimiz hızlı koşmak. Bu yapılan düzenleme işte bunun içindir. Topluma yalanlarla, iftiralarla korku vermek suretiyle hep kafa karışıklığı yaratıyorlar. Aslında 18 maddeyi okusak, her şey net bir şekilde anlaşılıyor" diye konuştu.

Başkan Türel, seçimden önce sulama birliklerinin, kooperatiflerin elektrik bedelini karşılama sözü verdiklerini hatırlatarak, “Bunun için güneş santrallerimizi kurduk, elektrik üretmeye başladık. Bize sulama birliğini veya kooperatifini borçsuz devredenlerin elektriğini belediye olarak karşılayacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!