Türel Antalyaspor kongresi için konuştu: Dere geçilirken at değiştirilmez

Güncelleme Tarihi:

Türel Antalyaspor kongresi için konuştu: Dere geçilirken at değiştirilmez
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 16:35

Türel Antalyaspor kongresi için konuştu: Dere geçilirken at değiştirilmez

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR'un Onursal Başkanı da olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 7 Aralık'ta gerçekleşecek Antalyaspor olağanüstü kongresi için “Dere geçilirken at değiştirilmez" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor'un 7 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü kongresine yönelik açıklamada bulundu. Mevcut yönetim ve başkanın devam etmesi yönünde kanaati olduğunu belirten Türel, mevcut yönetimle gerekli görüşmeleri yaptığını söyledi. Antalyaspor'un başkanı kim olursa olsun desteğini her zaman devam ettireceğini vurgulayan Türel, “Bu konuda en ufak tereddüt söz konusu değil. Ümit ediyorum mevcut başkan ve yönetimi bir takdirde bulunur. Antalyaspor'un sahipsiz kalması hiçbir zaman mümkün değil. Ama dere geçilirken at değiştirilmez. Şu anda yönetim değişikliğinin Antalyaspor'a fayda getirmeyeceğini düşünüyorum" dedi.

ÖZTÜRK GÖZYAŞLARI İÇİNDE KARARI AÇIKLAMIŞTI

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, olağanüstü kongre kararını, 15 Kasım tarihinde basın açıklamasıyla duyurmuştu. Gözyaşları içinde açıklamasını yarıda bırakan Öztürk, kulübe gelir getirmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi'nden moloz döküm yerlerinin işletme hakkını Antalyaspor olarak aldıklarını, ancak Meclis kararıyla birim fiyatının düşürülmesine tepki göstermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!