TÜRÇEV'den KETOB'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TÜRÇEVden KETOBa ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 16:06

TÜRÇEV'den KETOB'a ziyaret

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - TÜRKİYE Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Genel Müdürü Murat Yiğitol, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül'ü ziyaret etti.

TÜRÇEV Genel Müdürü Murat Yiğitol, TÜRÇEV Antalya Koordinatörü Lokman Atasoy ile birlikte ziyaret ettiği KETOB Başkanı Tayyar Gül ile görüştü. Mavi bayrak uygulamasının ilk olarak Kemer'de başladığını ve başarıyla devam ettiğini söyleyen Yiğitol, en fazla sayıda mavi bayrak belgesinin bulunduğu ilçelerden biri olan Kemer'de işletmecilerin mavi bayrak uygulamasına gösterdiği ilgiden dolayı memnun olduklarını belirtti.

Genel Müdür Yiğitol, mavi bayrak uygulamasına gösterdiği ilgi için KETOB Başkanı Tayyar Gül'e teşekkür ederken, aynı zamanda TÜRÇEV'in mavi bayrak haricinde uyguladığı 5 programdan biri olan Çevrenin Genç Sözcüleri adlı proje kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren ilk 3 yarışmacıya ödül olarak konaklama desteği sağladıkları için de plaket takdim etti.

KETOB Başkanı Gül, mavi bayrak uygulamasının uluslararası turizm pazarında özellikle kıyı kesimlerde önemli bir yeri olduğunu aktardı. Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Geleneksel Cankurtaran Yarışması'nın TÜRÇEV ile birlikte yapılan çalışmalara güzel bir örnek olduğunu, yarışmanın mavi bayrak belgesi bulunan otellerin dikkatini cankurtaran mesleğinin önemine çekmesi ve cankurtaranların sezon öncesi kendilerini deneyebilecekleri imkanı sunması sebebiyle önem arz ettiğini de kaydeden Gül, TÜRÇEV'in desteğini her zaman yanlarında görmek istediklerini vurguladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!