Turan, “Cumhuriyetimizi İleri Götürmek İçin Gece Gündüz Çalışacağız”

Güncelleme Tarihi:

Turan, “Cumhuriyetimizi İleri Götürmek İçin Gece Gündüz Çalışacağız”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 17:42

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ BÜLENT TURAN, BİGA'DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga’da vatandaşlarla buluştu. Pazar yerinde aşure dağıtan Turan, kahvehane ziyaretleri yaptı.
AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Biga Pazar yerinde, AK Parti Biga İlçe teşkilatınca düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. Burada pazara gelen vatandaşlara aşure ikram eden Turan, “Bugün Biga teşkilatımızın muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure programındayız. İstiyoruz ki ağzımızın tadı her gün aşure gibi olsun. Muharrem ayınız mübarek olsun, seçimler şimdiden hayırlı olsun. 29 Ekim Cumhuriyet bayramımızı da kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurulmasında, bugünlere gelmesinde kimin emeği varsa, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere hepsini rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizi ileri götürmek için, daha çok çalışmak için, gece gündüz çalışmak için söz veriyoruz. İnşallah 1 Kasımda, bu ülke yeni bir seçime karar verecek. Ya istikrar diyeceğiz, ya koalisyon diyeceğiz. Biz bu ülkenin koalisyonlara dönmesini istemiyoruz. Biz bu ülkenin yatırımından ekonomiden, istikrardan geri kalmasını istemiyoruz. İstiyoruz ki; Daha çok iş yapalım, daha bereketli işler yapalım. Bu son 4 ayı patinaj yaparak geçirdik. Bizim zaman kaybedecek durumumuz yok. O yüzden yeniden oylarınıza, dualarınıza talibiz. Seçime kaldı birkaç gün. Gece gündüz çalışacağız. İnşallah Biga’mızı, Çanakkale’mizi ayağa kaldırmak için, projelerimizi hayata geçirmek için tekrar ‘Ya Allah, Bismillah’ diyeceğiz” diye konuştu.
Pazar yerinde, basında yer alan haberlerinden oluşan sergiyi de gezen Turan, daha sonra Pazar yeri girişinde bulunan bir seyyar simitçiden simit alarak vatandaşlara dağıttı. Kahvehaneleri ve esnafları gezerek vatandaşlarla görüşen Turan, Çiçeklidede spor kulübü lokalini ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Çıkışta, bir seyyar köftecide köfte pişiren Turan, burada, gençliğinde Lapseki iskelesinde köftecide çalışarak okul harçlığı kazandığını anlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!