TURAB'dan MTSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

TURABdan MTSOya hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2018 16:53

TURAB'dan MTSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de genel merkezi bulunan Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği yönetimi (TURAB) Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimini (MTSO) ziyaret etti.
TURAB yönetim kurulu üyeleri, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve üyeler ile görüştü. Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, "MTSO ile yaptığımız görüşmede ülke ekonomisini kalkındırmak ve Arap ülkeleri ile olan ticari ilişkilerimizi geliştirmek için fikir alışverişinde bulunduk. TURAB olarak belirli ülkelerin büyükelçilerini ülkemize davet edip iş dünyasına yönelik çeşitli toplantılar düzenleme önerilerimizi paylaştık.  Bu projelerimizi MTSO ile görüşüp yapılacak toplantılar ile ilgili işbirliği konusunda anlaştık. Amacımız iş dünyasının dışarı açılması ve yurt dışı ilişkilerin gelişmesidir. Bunun için TURAB olarak çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
MTSO Başkanı Kızıltan ve Meclis Başkanı İzol'u yeni görevlerinden dolayı tebrik eden Sunay, iş dünyası için güzel çalışmalar yapacaklarından emin olduklarını kaydetti.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!