Tur yolunuz açık olsun

Güncelleme Tarihi:

Tur yolunuz açık olsun
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 30, 2009 00:00

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda ilk maçlar bu akşam oynanacak. Galatasaray, İsrail deplasmanında Maccabi Netanya, Fenerbahçe de Kadıköy’de Honved ile kapışacak, rövanş karşılaşmaları için avantaj arayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Honved maçında 1059 polis olacak

M.NETANYA - G.SARAY

STAT: Bloomfield SAAT: 19.40 HAKEM: Nikolay Ivanov YAYIN: Euro Futbol

M.NETANYAÂ

Lifshits  Haimovich Saban Ogani Gazal Cohen Gueta Samia Menashe Saba’a Yampolsky

G.SARAY

 L.Franco  Sabri Servet Gökhan Hakan Barış Ayhan Mustafa Arda Kewell Baros

KAZAK rakibi Tobol’u rahat geçen Galatasaray, 3. eleme turunda İsrailli Maccabi Netanya’yı gözüne kestirdi. Cimbom, bu akşamki maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak, 6  Ağustos’ta Ali Sami Yen’deki rövanş için avantajlı skor peşinde koşacak. Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan Volkan, Mehmet Topal, Serdar ve Linderoth forma giyemeyecek.

F.BAHÇE -HONVED

STAT: Åž.SaracoÄŸlu SAAT: 21.45 HAKEM: K.Kircher YAYIN: Futbol Smart

F.BAHÇE

 V.Demirel Gökhan Önder Bilica R.Carlos Kazım Cristian Emre D.Santos Alex Güiza

HONVED

Haberin Devamı

 Toth Fazakas Takacs Hajdu Benjamin Abass Hrepka N.Hajdu Diego Moreira Abraham

SEZONUN ilk Avrupa sınavına çıkacak olan Fenerbahçe, Honved önünde işi ilk maçta bitirmek istiyor. Flaş isimlerle kadrosunu güçlendiren sarı lacivertli ekipte sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Semih ve Özer, Honved karşısında forma giyemeyecek. Yeni transferlerden Cristian ise ilk kez Fenerbahçe taraftarı önünde boy gösterecek.

Büyük şölen D Smart’ta

FENERBAHÇE ve Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Ligi eleme maçları Futbol Smart ekranlarında olacak. İsrail’de bu akşam oynanacak Maccabi Netanya-Galatasaray maçı saat 19.40’tan itibaren Euro Futbol ve 101. kanaldan naklen yayınlanacak. Ardından futbol şöleni son sürat devam edecek. Fenerbahçe-Honved mücadelesi öncesi saha içi röportajlar ve değerlendirmeler sonrası saat 21.45’te başlayacak bu karşılaşma da Futbol Smart ve 102. kanaldan naklen yayınlanacak. İsteyenler bu zorlu mücadeleyi HD kalitesiyle HD-Smart 112. Kanal’da, HD TV Smart’ta da izleyebilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!