"Tur atlamak istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Tur atlamak istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2010 15:28

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Burak Bıyıktay, FIBA Eurocup ön eleme maçlarında Deutsche Bank Skyliners'ı mağlup ederek tur atlamak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Bıyıktay, siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Deutsche Bank Skyliners ile oynayacakları maçları kazanarak tur atlamak istediklerini söyledi. Rakiplerinin geçen yıl kendi ülkesinde final oynadığını hatırlatarak güçlü bir ekibe karşı mücadele vereceklerini belirten Burak Bıyıktay, "Deutsche Bank Skyliners geçen sene final oynayan takımın çoğunu dağıttı ve yeni bir takım oluşturdu. Ancak rakibimiz her ne kadar eski oyuncularını kaybetse de karşımıza Almanya'nın finalisti olarak çıkacak" diye konuştu.

29 Eylül Çarşamba günü Almanya'da oynanacak ilk maçı kazanarak İstanbul'a avantajlı bir skorla dönmek istediklerini ifade eden Bıyıktay çalışmaların verimli geçtiğini belirterek, ufak tefek sakatlıkların dışında bir sorunlarının olmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı takım, Deutsche Bank Skyliners ile 29 Eylül Çarşamba günü Almanya'da, 5 Ekim Salı günü de Akatlar Cola Turka Arena'da karşılaşacak. Bu turu geçen takım FIBA Eurocup'da, elenen ekip ise Eurochallenge'ta mücadele edecek.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!