Tüpçüler Kaçak Dolumdan Şikayetçi

Güncelleme Tarihi:

Tüpçüler Kaçak Dolumdan Şikayetçi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2015 17:31

SİİRT'TE TÜP SATAN ESNAFLAR, OTOGAZ İSTASYONLARINDA KAÇAK DOLUM YAPILDIĞINI İDDİA EDEREK, ŞİKAYETLERDE BULUNDU

Siirt’teki tüpçüler, bazı otogaz istasyonlarında kaçak tüp dolumu yapıldığını iddia ederek, yasal olmayan bu uygulamanın önüne geçilmesi çağrısında bulundu.
Siirt kent merkezinde tüp satan bayi esnafı Mehmet Nezir Gülkan, tüp bayiliği yapan esnafın bazı otogaz istasyonlarında tüp dolumu yapılmasından rahatsız olduğunu, bu konuda ilgili mercilere şikayetlerini bildirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarından yakındı. Yasal olmayan bu uygulama olası bir faciaya davetiye çıkardığı gibi, zor günler yaşayan tüpçülerin işlerini de olumsuz etkilediğini aktaran Gülkan, “Vatandaşlar tüplerini daha ekonomik olduğu için, bayilerden 70 liraya doldurmak yerine 35 -40 liraya istasyonlardan kaçak dolduruyor. Bu uygulama hem vergisini veren tüpçülerin işlerini etkiliyor, hem de olası bir faciaya davetiye çıkarıyor. Bu konuda ilgili mercilere şikayetlerimizi bildirdik, gönümüzdeki günler de bunun takipçisi olacağız” dedi.
Son 3 yıldır doğalgazın Siirt’in belirli kısımlarına verilmesiyle işlerinin büyük oranda düştüğünü aktaran Gülkan, kaçak dolumun önüne geçilmemesi durumda birçok esnafın ekonomik sıkıntılar yüzünden işi bırakacağını aktardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!