Tünel Şenliği’nde buluşalım

Güncelleme Tarihi:

Tünel Şenliği’nde buluşalım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 11:49

19. İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek Tünel Şenliği’nde tek biletle 26 farklı mekânda 32 etkinlik sizleri bekliyor!

Haberin Devamı

19. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilecek Tünel Şenliği bu haftasonu müzikseverlere “festival içinde festival” sunmaya devam edecek. Coca Cola ve Vodafone Freezone eş sponsorluğu ve Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Tünel Şenliği, 7 Temmuz Cumartesi akşamı saat 18.00’den itibaren Tünel ve Galata sokaklarını şenliğe çevirecek.

Tünel Şenliği kapsamında Galata ve Tünel meydanlarına kurulacak iki ana sahnede saat 18.00’den itibaren ardı ardına gerçekleştirilecek ücretsiz konserlerin yanı sıra seyirciler gece boyunca değişik mekanlar arasında mekik dokuyarak, birbirinden farklı etkinliklere katılabilecekler. Beyoğlu–Şişhane-Galata-Asmalımescit bölgelerinde sokaklarda ve değişik mekânlarda yapılacak konserler, atölye çalışmaları ve etkinliklerle “festival içinde festival” geç saatlere kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Salon, Nardis, SALT Beyoğlu, Alt, Pera Palace Oteli Balo Salonu, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi, Hollanda Konsolosluğu bahçesi, Arte İstanbul, Garajistanbul gibi Beyoğlu bölgesinin renkli mekanlarında, caz dalgası gece boyunca sürecek. Tünel Şenliği’nin ayrıntılı programı, etkinlik haritası üzerinden takip edilebilecek. Sınırsız biletle girilebilecek Hollanda Konsolosluğu bahçesi de Tünel Şenliği’nin en özel mekanı olarak etkinliğe renk katacak.

Tünel Şenliği’nde buluşalım
Tünel Şenliği’nde buluşalım

 Tünel Şenliği’nde sahneye çıkacak sanatçılar arasında Phronesis, Jo Stance, Jülide Özçelik, Gevende, Young Fellaz Brass Band, Gerhard Aflenzer Broadway Jammers, Social Inclusion Band, Ateş Tezer Trio, Mehmet İkiz, Ozan Musluoğlu Trio ve Columbia Jazz Band gibi isimler yer alıyor. North Sea Jazz Festivali ve 19. İstanbul Caz Festivali işbirliğinde seçilen Eric Vloeimans, New Cool Collective, Lefties Soul Connection, Jungle By Night ve Ntjam Rosie de Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin başlangıcının 400. yıldönümü kapsamında Hollanda Kraliyeti’nin desteğiyle Tünel Şenliği’nde izleyicilerle buluşacak. Şenliğin konuklarından Okay Temiz de kendi ritim atölyesinde bir workshop gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Son dokuz yıldır genç caz müzisyen ve topluluklarına İstanbul Caz Festivali programında yer alabilecekleri bir platform oluşturan “Genç Caz” Konserler Dizisi, bu yıl da devam ediyor. Bu yıl onuncu kez düzenlenen Genç Caz konserleri (İlay Bal ve Gremen Bızıkacıları, Volkan Polat Trio, Can Ercan Quartet ve Wishboom) 7 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilecek Tünel Şenliği kapsamında ücretsiz olarak izlenebilecek.

Tünel Şenliği sırasında aynı zamanda çeşitli DJ performanslarının yer alacağı çok sayıda parti de gerçekleşecek. Radikal Gazetesi Kültür Sanat bölümü yazarlarının hazırladığı özel bir DJ setinin yanı sıra Radyo Eksen DJ’lerinin ve Dinamo FM’in partisi de bu etkinlikler arasında.

Haberin Devamı

Tünel Şenliği’nde buluşalım
Tünel Şenliği’nde buluşalım

TÜNEL ŞENLİĞİ RESTORANLARA DA SIÇRIYOR!

Tünel Şenliği kapsamında, Antiocha, Leblon, Lokal (Tünel), Miss Pizza (Şişhane), Otto Tünel, Pera Nostra, Sushi Express, The Marmara Pera Brasserie ve Tünel KaVe gibi restoran, kafe, barlarda şenliğe özel DJ Set’ler ve Happy Hour’lar gerçekleşecek. Arter, Borusan Müzik Evi, SALT Beyoğlu ve Lale Plak ise gece yarısına kadar ziyaretçilere açık olacak… Tünel bölgesinin birbirinden renkli mekânlarında gece boyunca sürecek etkinliğin programı, hazırlanan özel haritadan takip edilebilecek.

Tünel Şenliği kapsamındaki mekânlara serbest giriş imkanı verecek biletler 35 TL, şenliğe özel olarak kapılarını açacak Hollanda Konsolosluğu Bahçesi ve Nardis’teki konserlere de giriş hakkı verecek Sınırsız Şenlik biletleri ise 60 TL üzerinden satılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!