Tuncer Kurtiz, Kaz Dağları Doğal Yaşam Ödülü İsmail Er'e!

Güncelleme Tarihi:

Tuncer Kurtiz, Kaz Dağları Doğal Yaşam Ödülü İsmail Ere
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 16:31

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde merhum sanatçı Tuncel Kurtiz anısına düzenlenen Kazdağları Doğal Yaşam Ödülleri töreni, siyaset, sanat ve basın camiasından birçok ünlü ismi bir araya geldi.

Haberin Devamı

Hürriyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri İsmail Er yılın en iyi Beşiktaş muhabiri ödülüne Belediye Başkanı Kamil Saka'nın elinden aldı. Er ise ödülü medya emekçisi ve Kazdağları sevdalısı İlhan Söyler adına aldığını belirterek teşekkür etti. Çarşı grubuda yılın en iyi taraftar ödülünü CHP Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in elinden aldı.

Tuncer Kurtiz, Kaz Dağları Doğal Yaşam Ödülü İsmail Ere


Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde ilk kez yapılan Tuncel Kurtiz Kazdağları Doğal Yaşam Ödülleri'ne CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstanbul-Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Galatasaraylı futbolcu Olcan Adın gibi birçok ünlü isim katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Çamlıbel Mahallesi'nde uzun yıllar yaşayan değerli tiyatro ve sinema sanatçısı dostumuz Tuncel Kurtiz vefatı sonrası vasiyeti üzerine çok sevdiği Kazdağları'nda huzur içerisinde yatıyor. Hem merhum Tuncel Kurtiz'in anısını yaşatmak hem de çok sevdiği Kazdağları'na bir kez daha dikkat çekmek için böyle bir ödül töreni düzenledik. Sevgili Kurtiz'i anmak ve binbir güzelliği bir arada barındıran Kazdağlarımıza sahip çıkmak için düzenlenen ödül töreninde tüm sevdiklerimizle bir araya geldik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!