Tuncay'a başkandan destek

Güncelleme Tarihi:

Tuncaya başkandan destek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 17:25

İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'de kulüp başkanı Peter Coates, “(Tuncay Şanlı'nın) Kulübümüzde oynuyor olmasından memnuniyet duyuyoruz. (Teknik direktör) Tony'nin ona uygun bir rol bulacağına ve bizim için iyi bir oyuncu olacağına eminim” dedi.

Haberin Devamı

Coates, milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın, Hull maçının 81. dakikasında oyuna girip, 6 dakika sonra çıkarılmasıyla ilgili The Sentinel'e yaptığı açıklamada, kulübün, Tuncay Şanlı ile bir sorunu olmadığını belirtti.

“Diğer her futbolcu gibi o da oynamak ister, ancak olur böyle şeyler” diyen Coates, Tuncay'ın takımda iyi şeyler yapacağına emin olduğunu, ancak herkesin yerini hak etmesi gerektiğini, bu açıdan onun kimseden bir farkı olmadığını ifade etti.


Tuncay'ın düştüğü durumun hoş olmadığını kabul eden kulüp başkanı, oyuncuların yılmadan çalışmaya devam etmesi gerektiğine dikkati çekti.

Peter Coates, Tuncay'ın “sabırlı” olması gerektiğine işaret ederken, teknik direktör Pulis'in, onu takıma entegre etmek için uygun bir yol bulacağından emin olduğunu kaydetti.

Coates, “Kulübümüzde oynuyor olmasından memnuniyet duyuyoruz. (Teknik direktör) Tony'nin ona uygun bir rol bulacağına ve bizim için iyi bir oyuncu olacağına eminim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!