Tuncay ve Tugay'dan Cimbom'un transferine tam not

Güncelleme Tarihi:

Tuncay ve Tugaydan Cimbomun transferine tam not
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 13:07

Galatasaray'ın yeni transferi Giovanni dos Santos'u değerlendiren Stoke City'li Tuncay Şanlı, “İki ayağını da iyi kullanıyor. Galatasaray için yararlı olur. İleride iyi fiyata satarlar” derken, Tugay da “Geleceğin yıldız adaylarından biri” dedi.

Haberin Devamı

Dos Santos ta resmen açıkladı: G.Saray'la anlaştım / İşte ayrıntılar...

Giovanni Dos Santos'un mükemmel golleri / Video

Devre arasında hangi takım, kimi transfer etti / Haber-Galeri

Ünlüler hangi takımı tutuyor / Haber-Galeri

Alex, Cimbom'un transferlerini yorumladı

Teknik Direktör Frank Rijkaard, Barcelona'da görev yaparken alt yapıdan bulup A takıma kazandırdığı Dos Santos'u şimdi de Galatasaray'a getirirken, Meksikalı oyuncuyu Ada'daki Türk temsilcilerimiz de övdü.

Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı, geçen sezon Dos Santos'la karşı karşıya oynadığını belirterek, “Ben Middlesbrough'dayken Tottenham ile yaptığımız maçta dos Santos da oynamıştı. Onun hakkındaki ilk izlenimim her iki ayağına da hakim olmasıydı. İyi pas yapıyor, çok az hata ile oynuyor. Kumaşını çok iyi gördüm” diye konuştu.

Haberin Devamı

CİMBOM ONUNLA BİR KAT DAHA GÜÇLENİR

Santos'un Turkcell Süper Lig'de başarılı olacağına inandığını sözlerine ekleyen Tuncay, “Galatasaray'a çok faydalı olur. Burada kazanacağı tecrübeden sonra sanırım yine Ada'ya döner. Dönerken de sarı-kırmızılı takıma iyi para kazandıracağını tahmin ediyorum” dedi.

KALİTESİNİ BELLİ EDİYOR

Uzun yıllar Premier Lig'de oynadıktan sonra şimdi teknik adamlığı seçen Tugay Kerimoğlu da şunları söyledi: “Çok genç bir oyuncu. Erken yaşta Premier Lig'de birçok maçta görev yapması ve Meksika Milli Takımı'nda oynaması zaten kalitesini ortaya koyuyor. Cimbom'da başarılı olacağına inanıyorum...”

DOS SANTOS KİMDİR?

20 yaşında olmasına karşın Meksika Milli Takımı'nın formasını 22 maçta giyen Giovanni Dos Santos geçtiğimiz sezonu Ipswich Town'da kiralık olarak geçirmişti. Dos Santos bu sezon ise Tottenham formasıyla sadece 3 maçta forma giyebilmişti.

Tam Adı: Giovani dos Santos Ramirez

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1989

Doğum Yeri: Monterrey, Meksika

Mevkii: Hücuma yönelik orta saha

Kulüpleri: Monterrey, Barcelona, Tottenham, Ipswich Town (kiralık), Tottenham

Haberin Devamı

DİĞER HABERLER

  

  

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!