Tunç Ve Bensiz’e Mahallelerden Tam Destek

Güncelleme Tarihi:

Tunç Ve Bensiz’e Mahallelerden Tam Destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:53

TUNÇ VE BENSİZ MERKEZ MAHALLELERDE TOPLANTI YAPTI

1 Kasım seçimleri kapsamında AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Ahmet Bensiz, Hürriyet, Cumhuriyet Gölbucağı mahallerinde yaptığı toplantılarında tam destek sözü aldı.
AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, il kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, belediye meclis üyeleri ve bazı teşkilat mensuplarının da katıldığı Hürriyet mahallelerindeki Toki konutları, Cumhuriyet Mahallesi ve Gölbucağı Mahalle toplantılarında vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Milletvekili Tunç, toplantılarda yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarında Türkiye’nin her alanda geliştiğini belirterek, Bartın’ın da çok büyük hizmetlere sahne olduğunu, muhalefet görmek istemese de, tünelleri, okulları, kamu binalarını, yollar, TOKİ konutlarını, üniversiteyi, yurtları, hastaneleri, barajları halkımız görüyor diyerek gelecek dönemde de yeni projelerle Bartın’ın büyütmeye edecekleri sözünü verdi.
“AK PARTİ DÖNEMİNDE TÜRKİYE BÜYÜK KALKINMA SÜRECİNE GİRDİ”
AK Parti’nin 13 yıldan bu yana gerçekleştirdiği icraatlarla, ülkemizdeki hayat kalitesini artırdığını, demokrasinin çıtasını yükselttiğini belirten Milletvekili Tunç, 2002 yılından önceki 10 yılda Türkiye’nin koalisyonlarla büyük kayıplara uğradığını, bu kayıpların telafisinin AK Partili dönemde sağlandığını, Türkiye’nin ekonomiden sağlığa, emniyetten adalete, eğitimden tarıma, turizmden sanayiye her alanda büyük bir kalkınma sürecine girdiğini, Beldes, Köydes toplu konut ve altyapı projeleri ile şehirlerimizin ve köylerimizin daha yaşanılabilir hale geldiğini, demokrasi, insan hakları ve hukuk devletinin güçlendiğini söyledi. Tunç, AK Parti’nin Bartın’a büyük eserler kazandırdığını belirterek, Bartın’da hükümetin 2 milyar lira tutarında devam eden yatırımı bulunduğunu, AK Parti iktidarında Bartın’ın her alanda kazanmaya devam ettiğini söyledi.
“TOKİ’DE HANGİ YÜZLE OY İSTİYORLAR”
Milletvekili Tunç, “Muhalefetin bir tane konut mu yaptırdığını hangi yüzle oy istediklerini sorarak AK Parti’nin marka şehirler oluşturmak geleceğin Türkiye’sini inşa etmek için çalıştığını TOKİ’nin sosyal konut programı kapsamında mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan alt ve orta gelirli vatandaşlarımızı düşük taksitlerle ev sahibi yaptıklarını Türkiye’de, Cumhuriyet tarihinde rekor kırarak AK Parti iktidarında 800 bin konut yapılığını belirterek Bartın’da da bine yakın konut Hürriyet mahallesine inşa edildiğini belirtti.
YENİ DÖNEMDE YENİ KONUTLAR
Milletvekili Tunç, “Yeni dönemde Bartın’da yeni toplu konut projelerini hayata geçireceğiz.TOKİ Başkanımızla konut yapılması planlanan arsalarda incelemelerde bulunduk.Emeklilerimizi ve dar gelirli aileler için düşük taksitlerle vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam edeceğiz. Bartın’a başta dar gelirli aileler için düşük taksitli yeni konut müjdesini veriyoruz” dedi.
TUNÇ, TOKİ KÖPRÜSÜNE AÇIKLIK GETİRDİ
Milletvekili Tunç, Hürriyet mahallesini yakından ilgilendiren TOKİ Köprüsü için 20 Nisan 2012 tarihinde Kalkınma Bakanlığından 2,5 milyon TL ödeneğin Bartın İl Özel İdaresine aktarılmasını sağladıklarına dair ödenek makbuzu halka göstererek, Bartın Irmağının SİT alanı olması nedeniyle koruma amaçlı imar planı yapılması gerektiğini, belediyenin ise 3 yıldan bu yana koruma amaçlı imar planı yapımını tamamlayamadığını söyledi.
“MUHALEFETİN NE FAYDASINI GÖRDÜK”
Milletvekili Tunç, “Bartın’da muhalefetin önümüze taş koymaktan başka ne faydasını gördük, bir nesi var, iki elin sesi var. Bartın’da 2 milletvekili iktidardan olsa elimiz daha güçlü olur. 2002’den buyana kurulan 10 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti’den yana kullandı. Başarılı olduğumuz için yanımızda oldu. Şimdi yeni dönemde Ahmet Bensiz ile birlikte yatırımların takipçisi olacağız. 2 Milletvekilliğini alarak Bartın’da daha çok yatırımları kazandıracağız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bugüne kadar da aynı çalışmalarımızı sürdürdük. AK Parti’yi tek başına iktidarın devamında Bartın’da güçlü bir şekilde destekleyeceğinize ve Bartın’da Allah’ın izniyle iktidarın nimetlerini Bartın’a getirmede partimize güç vereceğinizi düşünüyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!