Tunç Ve Bensiz’den Sahil Köylerine Çıkartma

Güncelleme Tarihi:

Tunç Ve Bensiz’den Sahil Köylerine Çıkartma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 14:32

TUNÇ VE BENSİZ KÖYLERDE SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Ahmet Bensiz, Amasra ilçesine bağlı Çakraz, Kalaycı, Şenyurt ve Aliobası köylerinde ziyaretlerde bulunarak 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattılar.
Teşkilat mensupları ile Amasra ilçesine bağlı Çakraz, Kalaycı, Şenyurt ve Aliobası köylerini ziyaret eden Tunç ve Bensiz köy kıraathanelerinde yaptığı konuşmalarda Türkiye’nin bu gün en çok ihtiyacı olan şeyin İstikrar olduğunu, tek başına iktidara gelebilecek tek partinin de AK Parti olduğunu belirtti.
“1 KASIM SEÇİMLERİ TÜRKİYE’MİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Yılmaz Tunç, köylerde yaptığı konuşmalarda, 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için çok önemli olduğunu belirterek, “Bütün dünyanın gözü 1 Kasım’da Türkiye’de olacak. Türkiye yeniden istikrara kavuşacak mı? Yoksa yanı başımızda Yunanistan gibi mi olacak, belirsizliğe doğru mu sürüklenecek, Türkiye’nin üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak, uzlaşmaya ve koalisyona yanaşmayarak ülkemizi siyasi belirsizliğe götüren muhalefet liderlerine ikazımızı yapmak, istikrar içerisinde yatırımları devam ettirmek, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı birlik olmak için 1 Kasım’da sen ben yok Türkiye var diyeceğiz” dedi.
ASGARİ ÜCRET, GENÇLERİN İSTİHDAMI, TARIM DESTEKLERİ VE SANAYİCİYE TEŞVİKLER
Tunç, AK Parti’nin seçim beyannamesinde asgari ücretin bin 300 TL’ye çıkarılması, gençlere iş kurmaları için 40 bin TL hibe, çiftçimize 30 bin TL hibe verilmesi, ilk kez işe giren gençlerin bir yıllık maaşının devlet tarafından ödenmesi, Bartın’ın da bulunduğu 51 ilde sigorta teşvikinin 10 işçiden az işçi çalıştıran işyerlerine de uygulanması, çok sayıda işçi çalıştıran işverenlere devlet tarafından anahtar teslim fabrika yapılması, yeni ticarete atılan gençlere 3 yıl gelir vergisi alınmaması, yem ve gübreden KDV’nin kaldırılması, gençlere, esnafa, sanayiciye ve çiftçiye yönelik istihdam ve üretimi artıran önemli müjdelerin yer aldığını söyledi.
“1 KASIM SONRASI HÜKÜMET PROGRAMINA DÖNÜŞEBİLECEK TAAHHÜTLERİ SADECE AK PARTİ VERİYOR”
Milletvekili Tunç, emekli maaşlarının AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılında en düşük SGK emekli maaşının 252 lira olduğunu hatırlatarak, bu gün 1000 liranın üzerine çıktığını, 7 Haziran seçimleri öncesi memur emeklilerimize ve 1000 TL’nin altında maaş alan SGK emeklilerimize 100 TL seyyanen zam yapıldığını söyledi. 1000 TL’nin üzerinde maaş alan emeklilerin bize niye verilmedi şeklinde eleştiri de bulunduklarını belirten Milletvekili Tunç, 1 Kasım seçim beyannamemiz ile tüm emeklilerimize seyyanen aylık 100 TL, yılda 1200 TL ek ödeme yapılacağını, ortalama 100 TL’de enflasyon zammı ile birlikte emeklimizin yılda 2400 TL maaşlarına zam yapılmış olacağını söyledi. Emeklilerin 250 TL aylık taksitle konut edindireceklerini belirten Milletvekili Tunç, Bartın’da emekliler için yapılacak 108 dönümlük arsayı TOKİ’ye teklif ettiklerini, arsa işlemleri tamamlandıktan sonra inşaatlara başlayacaklarını söyledi. Esnaf olan ve çalışan emeklilerimizin maaşlarından kesilen sosyal güvenlik destek priminin kaldırılacağını belirten Milletvekili Tunç, bunun da emeklimiz için önemli bir müjde olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!