Tulumtaş Kültür Merkezi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Tulumtaş Kültür Merkezi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 12:21

Tulumtaş Kültür Merkezi açıldı

Haberin Devamı

Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI (Ankara), (DHA) - GÖLBAŞI Belediyesi’nin ‘Her Mahalleye Kültür Merkezi’ projesi kapsamında Tulumtaş Mahallesinde inşaa ettiği ‘Tulumtaş Kültür Merkezi’ düzenlenen iftar programıyla hizmete açıldı.
Programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan, Eski Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.
‘KÜLTÜR VE GELENEKLERİMİZ SÜRDÜRÜLECEK’
İftar programında, Ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Ankara Milletvekili ve 27’nci Dönem vekil adayı Yalçın Akdoğan, "Bugünleri fırsat bilelim. Kardeşliğimizi yüceltelim, birbirimizi daha fazla kucaklayalım. Burada yapılan mimari yapının içerisindeki faaliyetlerle kültür ve geleneklerimiz sürdürülecek, toplantılarımızla birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
'MAHALLEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM'
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise,"460 metre karelik bir alana kurulan kültür merkezimizin içinde muhtarlık ofisi, gelin odası,  mutfak, lavabolar ve bir adet çok amaçlı salon ve  kurs odası bulunuyor. Ramazan ayında açtığımız Tulumtaş Kültür Merkezi’mizin Tulumtaş mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!