Tülin ile Caner evlendi

Güncelleme Tarihi:

Tülin ile Caner evlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2006 14:08

'Benimle Evlenir Misin?’ yarışmasıyla Türkiye gündemine giren Caner Toygar ve Tülin Koca, Adana’da çekimlerine başlanacak ‘Hesaplaşma’ adlı televizyon dizisinin tanıtım kokteylinde davetlilerin huzuruna gelinlik ve damatlık giyerek çıkıp, evlilik sürprizi yaptı.

Tülin ile Caner evlendi
Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi’nin tahtına göz diken mafya dizisinde rol alacak ikilinin yüzüklerini Salih Güney taktı. Kurdelenin kesilmesinin ardından tebrikleri kabul eden Caner ve Tülin’e davetlilerden bazıları para taktı. Objektiflere mutluluk pozları veren ikilinin şaka yaptığı dakikalar sonra anlaşıldı.Özkan Can Film’in prodüktörlüğünde Berivan dizisinden tanınan yönetmen Fikret Ertuğrul’un çekeceği ‘Hesaplaşma’ Suriye ile Türkiye arasında dönen kaçakçılık olaylarını, nüfuzlu mafya ailesine karşı Yusuf karakterinin mücadelesini konu edecek.

Adana’nın Karataş İlçesi’nde çekilecek dizide boş rolleri Özkan Can, Salih Güney, Çiğdem Suyolcu, Caner Toygar, Tülin Koca, Ünsal Emre, Yavuz Karataş, Nevzat Yakışırboy oynayacak.

CANER ‘MAFYA’, TÜLİN ‘GAZETECİ’

Her bölümü heyecan dolu olması hedeflenen Hesaplaşma’da Caner Toygar, mafya babasının yanında yetişen genci oynayacak. Mafya ilişkileri ve aşkla yoğrulan senaryoda Caner’in karşısındaki Tülin Koca ise cesur bir gazeteciyi oynayacak.

Haberin Devamı

Caner Toygar, dizinin çok tutulacağına olan inancını vurgularken, ‘Kurtlar Vadisi’nin Polat’ı mı olacaksınız? sorusuna, “Polat olamam ama, Çakır olsam daha iyi” diye yanıtladı.

Tülin Koca ise mafyanın kirli ilişkilerini ortaya çıkarıp, adaletin harekete geçmesini sağlayan bir gazetecinin çalışmasını ortaya koyacağını belirtip, rolüyle ilgili daha fazla ayrıntı vermedi.

GERÇEKLERE YAKIN ÖYKÜLER

Dizinin diğer oyuncularından Özkan Can ise dizide mafyaya karşı iyilerin kazanacağını, halkın topyekün başkaldırısının ekrana yansıtılacağını anlattı. Salih Güney de dizide gerçeklere yakın öykülerin ele alınacağını, kirli ilişkilerin nedenlerini, niçinlerini, getirilerini, götürülerini sorgulayıp, topluma mesajlar vereceklerini belirtti.

Kurtlar Vadisi’nde Polat’ın adamı ‘Nevzat’ karakterini oynayan Nevzat Yakışırboy da izleyicinin beğeneceği bir yapım olacağına inandığını vurguladı. Yakışırboy, baş rol oyuncusunun can dostunu oynayacağı dizinin yeni sezona damgasını vuracağını iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!