"Tüketirken" 2. ödülünü aldı

Güncelleme Tarihi:

Tüketirken 2. ödülünü aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 14:31

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından 17 Mart 2016 tarihinde Ankara'da düzenlenen ödül töreninde verilen "19. Geleneksel Tüketici Ödülleri" kapsamında, Radyo Televizyon dalında tüketici ödülünü, Eskişehir Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Şube Başkanı Sülahi Özalp’in hazırlayıp sunduğu "Tüketirken" adlı program aldı

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen ödül töreninde verilen "19. Geleneksel Tüketici Ödülleri" kapsamında, Radyo Televizyon dalında tüketici ödülünü, Eskişehir Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Şube Başkanı Sülahi Özalp’in hazırlayıp sunduğu "Tüketirken" adlı program aldı.

Eskişehir'in yerel bir televizyon kanalında her hafta Çarşamba günleri saat 17.00-18.00 saatleri arasında yayınlanan “Tüketirken” Programı, Geleneksel Tüketici Ödülü yarışmasının 2014 yılında verilen 17.Tüketici ödülünü de Radyo Televizyon dalında almıştı.

Tüketiciyi Koruma Derneği Eskişehir Şube Başkanı Özalp AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2'nci kez bu ödüle layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Özalp, hayata dair ne varsa tüketirken bilinçli olmak gerektiğini vurgulayarak, "Hiç bir şey yaşanmadan yaşatılamaz. Bizler hem derneğimizde, hem de yaptığımız gönüllü programda bilinçli tüketimi anlatmaya çalışıyoruz. Bu sayede kendimiz de bilinçli olarak doğru yolda nefes tüketiyoruz. Somut tüketim kadar, soyut tüketimin de önemi var. Nefesimizi bile doğru yolda tüketmeliyiz. Bu ödüle 2'nci kez layık görülmemizin sebebi de bence bu. Umuyorum ki bundan sonra da çalışmalarımız bizleri ödüllere götürecektir. Mühim olan alınan ödülden çok halkı bilinçlendirebilmek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!