Tüketim çılgınlığını bir sevgi yumağına çevirmeye ne dersiniz

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı, 13 şubat’ta sokak köpekleri yararına bir kermes düzenliyor. “Sevgi Günü Kermesi” adlı bu organizasyona tüm hayvanseverler davetli.

Haberin Devamı

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Sevgi Günü Kermesi”, 13 şubat’ta gerçekleşecek. Barınaktaki 2500 sahipsiz sokak köpeği yararına düzenlenen kermesin asıl amacı, tüketim çılgınlığını bir sevgi yumağına çevirmek. Kermesteki ürünlerden alarak hem sevdiklerinizi hem de sahipsiz sokak köpeklerini mutlu edebilirsiniz.
Kendi Land ve Tolga Öztorun’un sunacağı kermeste Reyhan Karaca, Zeynep Dizdar, Doğa Yçin Çal Grubu, Gökhan Tan ve Kendi Land şarkı söyleyecek, Magic Necmi ise yapacağı sahne şovu ile katılımcıları eğlendirecek.
Fotoğraf zanaatkârı Ateş Kantürk’ün tüm gelirini sokak hayvanlarına bağışladığı ilk sergisi de hayvanseverlerin beğenisine sunulacak.
Eğer siz de bu dünyada sadece insanların yaşaması gerektiğine inananlardan değilseniz sizi bu güzel etkinliğe bekliyoruz.
Kermes, Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı’nda 13 şubat’ta saat 12.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek.
www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com
Detaylı bilgi için: Yedikule Hayvan Barınağı Gönüllü Muhabiri Tolga Öztorun’a ulaşabilirsiniz.
tolgaoztorun@yahoo.com

Haberin Devamı


Kuzinimi çok kıskanıyorum

Güzin Abla, ben 16 yaşında bir genç kızım. Kuzinim benden dört yaş küçük. Ancak onun boyu 1.70 benimkisi ise 1.56 cm. Üstelik o benden çok güzel. Onu çok seviyorum ama birlikte gezmeye çıktığımızda tüm erkeklerin ona bakmasını kıskanıyorum.
Kendimi onun yanında cüce gibi hissediyorum. Bu yüzden onunla birlikteyken hiç mutlu değilim. Bir yandan da onunla çok iyi anlaşıyoruz. Lütfen bana akıl ver.
Rumuz: Smyrna

Sevgili kızım; genellikle kuzinler arasında böyle kıskançlıklar olabilir. Bu doğaldır. şu anda senden dört yaş küçük olduğuna göre, o daha bir çocuk. Eminim erkeklerin bakışlarından rahatsız bile oluyordur.
Sen ondan daha çabuk olgunlaşacaksın ve zaman içinde bu yersiz kıskançlığını çok saçma bulacaksın...
Herkesin fiziksel özellikleri farklıdır, kızım. Seni sevip, şefkatle saracak birçok genç olacaktır yaşamında. Bunlardan birini seçip mutluluğu yakalayabilirsin. O zaman da kuzinine karşı bu tavrın yüzünden vicdan azabı duyabilirsin.
Hem biliyor musun, ne yazık ki güzellerin şansı olmaz, derler...

Yazarın Tüm Yazıları