TUH Başkanı Yılmaz’a Berlin Nişanı verildi

Güncelleme Tarihi:

TUH Başkanı Yılmaz’a Berlin Nişanı verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 09:54

TUH Başkanı Hüseyin Yılmaz, Berlin nişanına layık görüldü. Nişan, Yılmaz’a Berlin’in ekonomisine ve sosyal hayatına yaptığı katkılardan dolayı verildi.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Berlin Eyaleti’ne gönüllü çalışmalarla katkı sunanlara verilen Berlin Nişanı’nı, bu yıl Berlin Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği (TUH) Başkanı Hüseyin Yılmaz da aldı. Berlin’e gönüllü olarak yaptığı ekonomik ve sosyal katkılardan dolayı Yılmaz’a nişan verildi. Berlin Belediye Sarayı’nda düzenlenen törende Yılmaz’a nişanını Berlin Çalışma Senatörlüğü Müsteşarı Alexander Fischer taktim etti. Fischer, Yılmaz’ı gönüllü çalışmalardan dolayı hem övdü, hem de teşekkür etti.

Yılmaz, “Berlin Senatosu’nun bana nişan vermesi, beni çok onurlandırdı. Benim için bu bir şeref. Çalışmalarımın taktir edilmesi de sevindirici. Biz burada yaşıyoruz. Yaşadığımız topluma ve kentte karşı sorumluluklarımız var. Toplumlarda en önemlisi gönüllü yapılan çalışmalardır” dedi.
Hüseyin Yılmaz, özellikle yurt dışında alınan diplomaların tanınmasında ve gençlerin meslek edinmeleri konularında son yıllarda yoğun çalışmalar yaptı. Yılmaz’ın çalışmaları sayesinde bir çok göçmen kökenli genç meslek ve iş sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!